AlltomBostad
Anebyhus

Visa alla produkter från: Anebyhus

Trähus från Anebyhus

Askgatan - Se mer på vår hemsida

Askgatan

1-plan
6 rum och kök
Boarea 141 m²

Här är det lätt att känna sig varmt välkommen. det märker du redan i entrén, som ligger under tak, skyddad från väder och vind. Väl på plats i huset finns det gott om utrymme för allt och alla - barnen och deras kompisar, husdjuren, släkten och vännerna. Barnen har även fått ett eget litet allrum precis utanför deras sovrum. För att ge Askgatan ännu mer karaktär och lite extra ljus har vi ritat in ett snyggt runt fönster strax under ryggåstaket.

Ekallén - Se mer på vår hemsida

Ekallén

1-plan
5 rum och kök
Boarea 158 m²

Välkommen till ett rejält och mycket funktionellt hus. Här möts du både av stora ytor och traditionellt avskiljda rum. Vardagsrummet är väl tilltaget och köket är rymligt, men plats för både en stor familj, många vänner och mycket god mat. Just öppenheten är påtaglig och du möts av den redan vid den stora entréns dubbeldörrar. Väl inomhus har du och din familj sedan rejäla ytor till ert förfogande - och när det gäller förvaringen har vi fått plats med hela tre klädkammare!

Funkisvägen - Se mer på vår hemsida

Funkisvägen

1-plan
5 rum och kök
Boarea 131 m²

Inspirerade av funktionalismens verkliga anda, att sätta människan i centrum, har vi skapat ett behändigt genomtänkt och lättillgängligt hus, som vi lämpligt nog döpt till Funkisvägen. Samtidigt har vi sett till att varken ljus eller rymd blir någon bristvara. Huset bjuder på många små spännande överraskningar i sina vinklar och vrår, och tittar du närmare på planritningen märker du snart hur vi fått allt att hänga ihop på både hemtrevligt och funktionellt sätt.

Kaptensgatan - Se mer på vår hemsida

Kaptensgatan

1-plan
6-7 rum och kök
Boarea 196 m²

Kaptensgatan är ett av våra största hus. Här finns plats för det mesta och de flesta. Huset har en flexibel planlösning med många möjligheter och du kan till exempel låta barnen få sin helt egen, väl tilltagna avdelning. Hit har de även en egen entré från carporten och familjen kan ha en helt privat del av huset - för sovrum eller som arbetsrum. Takfönstret över entrén, två badrum, gästtoaletten i hallen och fyra rejäla sovrum är några klara fördelar med detta hus modell större.

Klosterliden - Se mer på vår hemsida

Klosterliden

1-plan
5 rum och kök
Boarea 138 m²

I trivsamma enplansvillan Klosterliden finns det plats för alla, och de stora ytorna erbjuder både hjärterum och stjärterum. Omhändertagandet börjar redan i entrén, där en skjutdörrsgarderob tar dina kläder i tryggt förvar. I husets mitt finns det sedan utrymme för samvaro på flera sätt. Tre rymliga sovrum hittar du i husets privata del, där föräldrarna och barnen även har varsin wc/dusch.

Nockvägen - Se mer på vår hemsida

Nockvägen

1,5-plan
5 rum och kök
Boarea 157 m²

Nockvägen är ett hus som är lätt att trivas i. Och att tänka fritt i. I allrummet möts du av ett starkt spetsigt tak som är öppet helt i nock. inte helt oväntat är de just härifrån som vi ha fått inspirationen till husets namn. På övervåningen finns det en privat tillflyktsort med ett riktigt stort badrum och relaxavdelning. Sovrummet har en generös klädkammare och direkt ingång till det stora badrummet, något som bidrar till att göra helgförmiddagarna lite extra mysiga.

Parkvägen - Se mer på vår hemsida

Parkvägen

2-plan
7 rum och kök
Boarea 183 m²

Redan på utsidan känner du dig välkommen hem till Parkvägen. Det beror exempelvis på att entrén är inflyttad något och att det finns spotlights i taket där ovanför. Väl inomhus får du direkt överblick över huset och det blir uppenbart att detta är en plats för att umgås och trivas. Med köket precis till vänster efter entrén har gästerna snart en välkomstdrink i handen. Tänker vi mer praktiskt kan vi bland annat nämna de fyra sovrummen, som är lätta att möblera tack vare den kvadratiska formen.

Skepparegatan - Se mer på vår hemsida

Skepparegatan

1,5-plan
6 rum och kök
Boarea 129 m²

I Skepparegatan är varje kvadratmeter väl utnyttjad och vi är stolta över husets utformning, om vi får säga det själva. Den rymmer inte mindre än fyra sovrum och har öppna ytor på båda våningsplanen Vid ritbordet hade vi den lilla familjen eller ett par med utflugna barn i åtanke. Och huset blev precis lagom. Till det yttre skapade vi ett både modernt och klassiskt snitt - och inspirerades av kustvillor när det gäller det branta taket.

Stilgatan - Se mer på vår hemsida

Stilgatan

1,5-plan
6 rum och kök
Boarea 164 m²

Vi inspirerades av de klassiska lantliga husen som de såg ut i Småland för sisådär 150 år sedan och skapade Stilgatan, ett väl tilltaget hus med stora och lättmöblerade rum. De öppna ytorna inrymmer kök och vardagsrum och ligger i en vinkel, något som ger både bra ljusgenomsläpp och en härlig rymd. Det separata rummet för klädvård hittar du i anslutning till groventrén. Detta är utformat så att det hjälper dig att underlätta de sällan sinande vardagssysslorna.

Strandvägen - Se mer på vår hemsida

Strandvägen

2-plan
8 rum och kök
Boarea 202 m²

Här har vi låtit vardagsrummet nästan bli en egen enhet, vilket öppnar för både avskildhet och mycket ljus. Med de enkla linjerna som utgångpunkt är Strandvägen ett hus som tar för sig - och låter de som bor i huset göra detsamma. Rummen är dessutom lätta att möblera för olika intressen och i takt med att familjen förändras. Den stora takterrassen på nästan 34 kvadratmeter är skyddad från väder och vind och inbluder till trevliga sommarfester och avkopplande kvällar, kanske med en bok och en kopp te under en filt.