AlltomBostad
Bastuspecialisten Ragnar Frunck AB

Visa alla produkter från: Bastuspecialisten Ragnar Frunck AB

Bastu från Bastuspecialisten Ragnar Frunck AB

BASTUAGGREGAT HELO CAVA 6 DET - Se mer på vår hemsida

BASTUAGGREGAT HELO CAVA 6 DET

Helo Cava är ett bastuaggregat som kombinerar lyxiga material med modern formgivning och erbjuder förträffliga bastubad. De värmereglerande täljstensytorna tillsammans med omkring 30 kg bastusten skapar oförglömlig mjuk och fuktig ånga. Värmen lagras effektivt i stenarna vilket gör Helo Cava till ett mycket omtyckt bastuaggregat.

BASTUDÖRR RF ASPKARM 70x200 KLARGLAS - Se mer på vår hemsida

BASTUDÖRR RF ASPKARM 70x200 KLARGLAS

Mycket prisvärd och stilren bastudörr av 8 mm härdat säkerhetsglas. Yttermått 70 x 200 cm. Dörrkarm i kvistfri asp med 10 cm karmdjup ger ett gediget intryck till din bastu.

Två kraftiga gångjärn och rullås som håller igen dörren.
Levereras komplett med dörrknoppar av trä.

BASTUHUS JÖRNTRÄ LILLEBO 30 - Se mer på vår hemsida

BASTUHUS JÖRNTRÄ LILLEBO 30

Jörnträs bastustugor och bastuhus finns i många olika utföranden och storlekar vilket gör det lätt för dig att hitta en som passar just dina behov. Bastustuga Skalman på 10 kvm för dig som vill ha en lite mindre bastu, Lillebo bastustuga i klassisk design på upp till 30 kvm, eller kanske den mer moderna Trend på 15 kvm.

BASTURUM SAUNA I1115 CORNER SVART - Se mer på vår hemsida

BASTURUM SAUNA I1115 CORNER SVART

Basturummet Impression I1115 från Tylö har en yta på mindre än 1,6 m2 och kan innehålla traditionell bastu och en mildare ångbastu. Basturummet är designad för hörnplacering och är utvändigt svart, inredningen är av värmebehandlad asp. Med två trälavar finns det utan vidare plats för två vuxna.

Ramens lackerade aluminium­profiler är mönsterskyddade och fungerar flexibelt i ett unikt system. Vid monteringen knäpps profilerna enkelt ihop utan skruvar. Den rena smarta designen är en fröjd både för ögat och vid rengöring. Det avtagbara jalusiet underlättar också vid ren­göring­.

Utvändig höjd: 2100 mm.

Inredning och panel - Se mer på vår hemsida

Inredning och panel

Letar du efter bastupanel? Eller virke till din bastulav? Hos oss hittar du bastupanel och lavvirke av högsta kvalitet. Både vår panel och vårt lavvirke har väl tilltagna dimensioner för att klara påfrestningen de utsätts för i en bastu. Lavvirket är 28x90 mm och finns i längderna 220 cm , 250 cm och 300 cm. Vår bastupanel är 15x90 mm och finns i samma längder som lavvirket. Vi lagerhåller alla dessa olika längder i både al och asp.

NVI Bastuskorsten - Se mer på vår hemsida

NVI Bastuskorsten

Lättmonterad modulskorsten till din bastu med 125 mm rökrörsdiameter. Skorstenen tillverkas av Näldens Värmeindustri utanför Östersund och står för hög kvalitet med syrafast rökrör, 60 mm isolering och galvaniserad svartlackerad yttermantel. Även regnhatten är av syrafast material för att erbjuda lång livslängd. Skorstensmodulerna kombineras enkelt till passande skorstenslängd. Leveransen är komplett med alla beslag och tillbehör för ett smidigt montage.