AlltomBostad
G&B Fönster

Visa alla produkter från: G&B Fönster

Fönster & Tillbehör från G&B Fönster

Fönster i fria former - Se mer på vår hemsida

Fönster i fria former

Vi tillgodoser dina behov vad gäller fönster i fria former i olika miljöer. Vi har möjlighet att tillverka fönster just efter dina behov, till kostnadseffektiva priser.

Glas utförs som standard med 2-glas med energibeläggning och gas mellan glasen. U-värde 1.1. Med en bred tillbehörslista kan ni bland annat få fönstret med eller utan spröjs i nästintill obegränsat antal utförande.

Fönster- och altandörrar - Se mer på vår hemsida

Fönster- och altandörrar

Fönster- och altandörrar anpassade efter dina behov

På G&B Fönster har vi möjligheten att anpassa dörren ut till altanen, balkongen eller trädäcket helt enligt dina önskemål. Självklart ska fönsterdörren passa ihop med dina övriga fönster. Vi erbjuder fönster med eller utan spröjs, helt i glas eller med bröstning i valfri höjd.

Våra fönsterdörrar kan fås i såväl utåtgående som inåtgående modell. Likt våra fönster skräddarsyr vi våra fönsterdörrar helt enligt dina önskemål gällande storlek, färg, spröjs och andra tillval. Allt för att skapa en personlig fönsterdörr perfekt för ditt hus. Kontakta oss för mer information.

Inåtgående fönster - Se mer på vår hemsida

Inåtgående fönster

Våra inåtgående fönster finns i många olika modeller, stilar och utföranden, allt för att du ska få ditt personliga fönster. Glas utförs som standard med 2-glas med energibeläggning och gas mellan glasen. U-värde 1.1. Med en bred tillbehörslista kan ni bland annat få fönstret med eller utan spröjs i nästintill obegränsat antal utförande.

På samtliga av våra fönster är glaslisten placerad på insidan, detta försvårar inbrottsförsök. Glaslist kan fås både rak och med allmogeprofil. Vi har allmoge som standard.

Pivåhängda fönster - Se mer på vår hemsida

Pivåhängda fönster

När det gäller pivåhängda fönster är vi på G&B Fönster unika med att tillverka ett fönster med maxmått på 2500x1900 mm i ett luft.

Våra pivåfönster finns i olika modeller, stilar och utförande allt för att du ska få ditt personliga fönster. Glas utförs som standard med 2-glas med energibeläggning och gas mellan glasen. U-värde 1.1. Med en bred tillbehörslista kan ni bland annat få fönstret med eller utan spröjs i nästintill obegränsat antal utförande.

På samtliga av våra fönster är glaslisten placerad på insidan, detta försvårar inbrottsförsök. Glaslist kan fås både rak och med allmogeprofil. Vi har allmoge som standard. Kontakta oss för mer information.

Utåtgående fönster - Se mer på vår hemsida

Utåtgående fönster

Våra utåtgående fönster finns i många olika modeller, stilar och utföranden, allt för att du ska få ditt personliga fönster. Glas utförs som standard med 2-glas med energibeläggning och gas mellan glasen. U-värde 1.1. Med en bred tillbehörslista kan ni bland annat få fönstret med eller utan spröjs i nästintill obegränsat antal utförande.

På samtliga av våra fönster är glaslisten placerad på insidan, detta försvårar inbrottsförsök. Glaslist kan fås både rak och med allmogeprofil. Vi har allmoge som standard. Kontakta oss för mer information.