AlltomBostad
Glashusen AB

Visa alla produkter från: Glashusen AB

Växthus från Glashusen AB

Automatisk fönsteröppnare - Univent - Se mer på vår hemsida

Automatisk fönsteröppnare - Univent

Univent automatiska fönsteröppnare fungerar till de sexkantiga växthusen och lusthusen från glashusen.se

Montera den automatiska fönsteröppnaren på fönsterkarmen och det öppningsbara fönstret så kommer fönstret att öppnas automatiskt när temperaturen stiger. Genom att skruva kolven med eller motsols kan man bestämma vid vilken temperatur i växthuset som fönstret ska öppnas respektive stängas.

Automatisk fönsteröppnare - Ventomax - Se mer på vår hemsida

Automatisk fönsteröppnare - Ventomax

Fungerar till alla våra fyrkantiga växthus.

Montera den automatiska fönsteröppnaren på fönsterkarmen och det öppningsbara fönstret så kommer fönstret att öppnas automatiskt när temperaturen stiger. Genom att skruva kolven med eller motsols kan man bestämma vid vilken temperatur i växthuset som fönstret ska öppnas respektive stängas.

Lustgården - Se mer på vår hemsida

Lustgården

Lustgården är ett funktionellt väggväxthus som är kompakt men ändå rymligt. Har du en solig vägg som du vill utnyttja, lämpar sig denna modell väl. Du tar tillvara värmen som väggen lagrar. Här odlar du dina egna tomater, gurkor eller varför inte kiwi. Storleken må vara kompakt, men du kommer uppleva utrymmet överraskande stort.

Rosendal - Se mer på vår hemsida

Rosendal

Modellen Rosendal är utformad särskilt för nordiska väderförhållanden med kraftigare konstruktion än ett traditionellt hobbyväxthus.

Takfotshöjden är extra tilltagen, hela 160 cm med sockel. Taknockshöjd är exceptionella 249 cm med sockel, vilket är unikt i denna prisklass. Den har också en stark takkonstruktion med extra takförstärkare längs taket, för att klara snö. Rosendal är ett solid och rymligt växthus som kommer att glädja dig under många år.

Sofiero - Se mer på vår hemsida

Sofiero

Sofiero är det naturliga valet för intresserade hobbyträdgårdsmästare som vill ha ett växthus av bästa kvalitet och är skapat för att kunna användas året runt. Med 10 mm polykarbonat kan du hålla önskad temperatur, även om det är kallt ute. Isoleringsegenskaperna gör att du kan börja tidigare på våren och förlänga hösten, eller med kompletterande värme till och med använda det som växthus året runt.

Den goda isolerande effekten gör det billigare att värma upp om det så bara är för att undvika frost de första frostnätterna eller hålla uppe värmen den kalla delen av året.

Underifrånmatad kompost. Embla Kitchen - Se mer på vår hemsida

Underifrånmatad kompost. Embla Kitchen

EMBLA Kitchen är en underifrånmatad kompost, godkänd för kompostering av hushållsavfall. Det är en prisbelönt luktfri året-runt-kompost som passar perfekt till villan eller fritidshuset.

Med sin geniala inmatningsfunktion så trycks avfallet in underifrån så att nedbrytningsprocessen kan påbörjas omedelbart och den färdiga jorden kan sedan hämtas efterhand från det övre skiktet och användas som näringstillförsel och jordförbättring i rabatter eller växthus. Du slipper störa den pågående processen genom att gräva dig förbi kompostlagren.