AlltomBostad
INR Sverige AB

Visa alla produkter från: INR Sverige AB

Blandare från INR Sverige AB

Blandarserie ARC 30 - Se mer på vår hemsida

Blandarserie ARC 30

Det rena, strikta ARC-formspråket känns igen överallt i blandarserien: till och med rören är fyrkantiga. Självklart flödar det över av viktiga funktioner: termostat med temperaturspärr, integrerad omkopplare och smart konstruerade duschmunstycken gör det lätt att hålla kalken stången.

Blandarserie ARC 31 - Se mer på vår hemsida

Blandarserie ARC 31

Likt en vördnadsfull mjuk bugning hälsas du av formen på ARC 31 tvättställsblandare, som samtidigt har ARC-seriens strikthet med sina kantiga konturer. Engreppsblandarens kompromisslösa funktion klarar avgjort många års hälsningar. Låt gärna det rena formspråket i ARC-serien flöda genom hela badrummet genom att matcha med ARC-dusch, handdukstorkar och accessoarer.

Blandarserie ARC 32 - Se mer på vår hemsida

Blandarserie ARC 32

Blandarserie med kantigt formspråk som matchar duschväggarna i ARC-serien precis. Tvättställsblandaren finns även som fristående modell.

Blandarserie ARC 33 - Se mer på vår hemsida

Blandarserie ARC 33

Blandarserie med vattenfallskänsla kantigt formspråk som matchar duschväggarna i ARC-serien precis. Tvättställsblandaren finns även som fristående modell.

Blandarserie ARC 34 - Se mer på vår hemsida

Blandarserie ARC 34

Beröringsfri tvättställsblandare som matchar ARC-duschväggarnas kantiga formspråk precis.

Blandarserie LINC 20 - Se mer på vår hemsida

Blandarserie LINC 20

Här får du allt i ett: duschblandare med handdusch med rejält tilltagen takdusch som alla utstrålar LINC 20-seriens sköna, slimmade elegans. För att passa såväl långa som korta duschentusiaster, är stången justerbar i höjdled.

Blandarserie LINC 21 - Se mer på vår hemsida

Blandarserie LINC 21

En komplett blandarserie i tidlös och minimalistisk design. Ett måste för badrumskonnessören.

Blandarserie LINC 22 - Se mer på vår hemsida

Blandarserie LINC 22

Komplett blandarserie som matchar duschväggarna i LINC-familjen. Retro, javisst - men med modern skärpa i såväl utförande som upplevelse.

Blandarserie LINC 23 - Se mer på vår hemsida

Blandarserie LINC 23

Om du blundar kan du få känslan av att stå i ett friskt sommarregn under den stora takduschen. Det är möjligt att själv välja radie på duschsilens tallrik som finns i 200 eller 300 mm. De dagar du inte känner för att ta dig vatten över huvudet, går det bra att växla över till handdusch. Lägg också märke till att du själv får välja färg på inläggen i LINC 23-greppen på termostatblandaren, för rätt färgkod genom hela badrummet.

Blandarserie LINC 24 - Se mer på vår hemsida

Blandarserie LINC 24

Beröringsfri tvättställsblandare som matchar duschväggarna i LINC-serien precis.

Blandarvägg LINC Front - Se mer på vår hemsida

Blandarvägg LINC Front

Front erbjuder gott om förvaring i de dolda hyllorna bakom själva blandarväggen, där du alltid har schampo, tvål, rakhyvel och annat nära till hands. Front finns i svart respektive vitt utförande, och du kompletterar själv med det kakel som du vill klä väggen med. Väggens bredd är reglerbar utifrån två intervall, och passar därmed kakelplattor i de allra flesta mått.