AlltomBostad
Oras AB

Visa alla produkter från: Oras AB

Blandare från Oras AB

Oras Smarta blandare för hemmet - Se mer på vår hemsida

Oras Smarta blandare för hemmet

Oras blandare är användarvänliga tack vare höga kvalitetskrav, miljövänlighet och innovation. När det gäller beröringsfria blandare finns vardagslyxen i små detaljer som underlättar och gör våra dagliga uppgifter trevligare.

Beröringsfria blandare är extremt smarta och lättanvända: placera bara händerna under pipen så börjar vattnet rinna. Och temperaturen regleras med ett enkelt handgrepp. Du behöver inte röra vid blandaren – varken innan du tvättat händerna eller efteråt.

Eftersom blandarna är beröringsfria förhindras spridning av mikrober. Det förbättrar handhygienen markant. Dessutom förblir blandaren ren och fläckfri mycket längre.
Beröringsfria blandare är säkrare, framför allt för småbarn och äldre, eftersom vattnet aldrig blir för varmt och blandaren inte kan lämnas på.
Med beröringsfria blandare minskar vatten- och energiförbrukningen, i vissa fall upp till 50 %.

Oras Eterna - Se mer på vår hemsida

Oras Eterna

Nya Oras Eterna med EcoLed-funktion visar den idealiska längden för din dusch – utan att slösa vatten och energi. En extremt sofistikerad termostat kombinerar lyx med intuitiv användning.

Oras Vienda - Se mer på vår hemsida

Oras Vienda

Nya beröringsfria Oras Vienda är lika praktisk och innovativ i badrummet som när den används som en extra blandare i köket. Blandarens eleganta, minimalistiska design passar perfekt in i en modern stil och du kommer att falla för funktionerna direkt. Du får ljummet vatten utan att röra vid blandaren. Enkel, hygienisk och alltid ren. Oras Vienda är en idealisk blandare för små utrymmen och den lämpar sig särskilt väl för gästtoaletter. Den nya beröringsfria blandaren kompletterar den klassiska serien ettgreppsblandare - Oras Vienda.

Design av Kirsi Svärd

IL BAGNO ALESSI Dot by Oras - Se mer på vår hemsida

IL BAGNO ALESSI Dot by Oras

Det nya badrumskonceptet IL BAGNO ALESSI Dot är designat av den holländske arkitekten Wiel Arets.

IL BAGNO ALESSI One by Oras - Se mer på vår hemsida

IL BAGNO ALESSI One by Oras

IL BAGNO ALESSI One är ett badrumskoncept som skapats genom ett samarbete mellan Oras och Alessi och som har blivit en fantastisk framgång.

Oras Ventura - Se mer på vår hemsida

Oras Ventura

Oras Ventura är ett unikt sortiment av blandare med särskilt fokus på att de ska vara enkla att använda. Syftet har varit att göra det enkelt och hygieniskt att tvätta händerna i både badrummet och köket.

Oras Vienda - Se mer på vår hemsida

Oras Vienda

De rena och enkla linjerna hos Oras Vienda gör den mycket praktisk och användarvänlig. Det är enkelt att öppna och stänga av blandaren liksom att justera vattenflödet och temperaturen.

Oras Vega - Se mer på vår hemsida

Oras Vega

Oras Vega är utrustad med en ekoknapp som gör det enkelt att spara vatten. I tvättställs- och duschblandare fungerar ekoknappen också som en temperaturbegränsare.

Oras Aventa - Se mer på vår hemsida

Oras Aventa

I ett modernt kök visar man gärna köksredskap av hög kvalitet på ett attraktivt sätt. Den eleganta köksblandaren Oras Aventa passar perfekt i en modern köksinredning.

Oras Optima - Se mer på vår hemsida

Oras Optima

Oras Optima gör din vardag enklare. Termostaten är oerhört exakt och reagerar automatiskt på också små variationer i vattentryck och temperatur.

Oras Nova - Se mer på vår hemsida

Oras Nova

Oras Nova är en njutning för ögat. Den är strömlinjeformad och enkel, medan tekniken inuti blandaren är mer avancerad. Termostaten reagerar automatiskt på också små variationer i vattentryck och temperatur.

Oras Oramix - Se mer på vår hemsida

Oras Oramix

Den tryckstyrda blandaren Oramix är utformad för byggnader med ett stort antal tappställen och stora mängder varmt vatten i vattensystemen.

Oras Electra - Se mer på vår hemsida

Oras Electra

Med beröringsfria blandare kan vattenkonsumtionen halveras.

Utveckling av nya idéer, kompromisslös design och teknikkunskap är tillsammans med användarvänlighet egenskaper som placerar Oras i topp bland de främsta blandartillverkarna i världen. Oras är en världsledande tillverkare av beröringsfria blandare. Oras Electra beröringsfria blandare har på senare år blivit allt mer populära även i det privata hemmet på grund av sin användarvänlighet, sina hygieniska egenskaper samt att de sparar vatten och energi.

Oras Safira - Se mer på vår hemsida

Oras Safira

Oras Safira har under många år varit en av våra mest populära blandarserier. I det här breda sortimentet finns det alltid en blandare som passar perfekt.

Oras Cubista - Se mer på vår hemsida

Oras Cubista

En komplett blandarserie

Industridesignern Kirsi Svärd har formgivit Cubista-serien, och uttrycker sin fascination för kubismen – blandarna är starkt influerade av kubismens geometriska former: koner, cylindrar och sfärer.

Oras Cubista-serien är mycket omfattande – du finner blandare för alla bostadens tappställen: kök, badrum och andra sanitetsutrymmen.

Nytillskottet i serien är en beröringsfri blandare för tvättställ, utformad både för privatbostäder och för offentliga anläggningar.

Beröringsfriablandare erbjuder en unik nivå av funktion, komfort och hygien, dessutom kan de spara upp till 50 % av vatten- och energianvändningen.

Oras duschset - Se mer på vår hemsida

Oras duschset

Ingenting går upp mot en härlig dusch! Dagens badrum är inte bara till för att man ska tvätta sig: de ska också vara avkopplande och bekväma. Det sägs att en kall dusch härdar dig och ger snabbare ämnesomsättning.