AlltomBostad
Oras AB

Visa alla produkter från: Oras AB

Köksblandare från Oras AB

LA CUCINA ALESSI by Oras - Se mer på vår hemsida

LA CUCINA ALESSI by Oras

LA CUCINA ALESSI by Oras är en kollektion som kombinerar två olika designers syn på vad som är en utmärkt köksblandare: den eleganta och nyskapande blandaren ritad av Alessandro Mendini och den blandare som ritats av Stefano Giovannoni.

Oras Ventura - Se mer på vår hemsida

Oras Ventura

Oras Ventura är ett unikt sortiment av blandare med särskilt fokus på att de ska vara enkla att använda. Syftet har varit att göra det enkelt och hygieniskt att tvätta händerna i både badrummet och köket.

Oras Vienda - Se mer på vår hemsida

Oras Vienda

De rena och enkla linjerna hos Oras Vienda gör den mycket praktisk och användarvänlig. Det är enkelt att öppna och stänga av blandaren liksom att justera vattenflödet och temperaturen.

Oras Vega - Se mer på vår hemsida

Oras Vega

Oras Vega är utrustad med en ekoknapp som gör det enkelt att spara vatten. I tvättställs- och duschblandare fungerar ekoknappen också som en temperaturbegränsare.

Oras Aventa - Se mer på vår hemsida

Oras Aventa

I ett modernt kök visar man gärna köksredskap av hög kvalitet på ett attraktivt sätt. Den eleganta köksblandaren Oras Aventa passar perfekt i en modern köksinredning.

Oras Safira - Se mer på vår hemsida

Oras Safira

Oras Safira har under många år varit en av våra mest populära blandarserier. I det här breda sortimentet finns det alltid en blandare som passar perfekt.

Oras Cubista - Se mer på vår hemsida

Oras Cubista

En komplett blandarserie

Industridesignern Kirsi Svärd har formgivit Cubista-serien, och uttrycker sin fascination för kubismen – blandarna är starkt influerade av kubismens geometriska former: koner, cylindrar och sfärer.

Oras Cubista-serien är mycket omfattande – du finner blandare för alla bostadens tappställen: kök, badrum och andra sanitetsutrymmen.

Nytillskottet i serien är en beröringsfri blandare för tvättställ, utformad både för privatbostäder och för offentliga anläggningar.

Beröringsfriablandare erbjuder en unik nivå av funktion, komfort och hygien, dessutom kan de spara upp till 50 % av vatten- och energianvändningen.