AlltomBostad
Svedbergs i Dalstorp AB

Visa alla produkter från: Svedbergs i Dalstorp AB

Handdukstork från Svedbergs i Dalstorp AB

Handdukstork Vento - Se mer på vår hemsida

Handdukstork Vento

Handdukstork Vento. Inkl fyra upphängningsbeslag. skruvar och pluggar. Kan anslutas antingen elektriskt, till ett befintligt radiatorsystem eller som en kombination av båda. Finns i krom.

Handdukstork Zaga - Se mer på vår hemsida

Handdukstork Zaga

Handdukstork Zaga. Inkl fyra upphängningsbeslag. skruvar och pluggar. Kan anslutas antingen elektriskt, till ett befintligt radiatorsystem eller som en kombination av båda. Finns i 2 storlekar i krom.

Handdukstork Zanto - Se mer på vår hemsida

Handdukstork Zanto

Handdukstork Zanto. Inkl fyra upphängningsbeslag. skruvar och pluggar. Kan anslutas antingen elektriskt, till ett befintligt radiatorsystem eller som en kombination av båda. Finns i krom.

Elhanddukstork Eldo - Se mer på vår hemsida

Elhanddukstork Eldo

Elhandduksstork 100W Eldo med allpolig strömbrytare. Inkl fyra upphängningsbeslag. skruvar och pluggar. Finns i krom.

Handdukstork Bas - Se mer på vår hemsida

Handdukstork Bas

Handdukstork Bas. Inkl fyra upphängningsbeslag. skruvar och pluggar. Kan anslutas antingen elektriskt, till ett befintligt radiatorsystem eller som en kombination av båda. Finns i 4 storlekar i vit, silver eller krom.

Handdukstork Easy - Se mer på vår hemsida

Handdukstork Easy

Handdukstork Easy. Inkl fyra upphängningsbeslag. skruvar och pluggar. Kan anslutas antingen elektriskt, till ett befintligt radiatorsystem eller som en kombination av båda. Finns i 2 storlekar i krom.

Handdukstork Kio - Se mer på vår hemsida

Handdukstork Kio

Handdukstork Kio. Inkl fyra upphängningsbeslag. skruvar och pluggar. Kan anslutas antingen elektriskt, till ett befintligt radiatorsystem eller som en kombination av båda. Finns i 2 storlekar i krom eller grå.

Handdukstork Quadra - Se mer på vår hemsida

Handdukstork Quadra

Handdukstork Quadra. Inkl fyra upphängningsbeslag. skruvar och pluggar. Kan anslutas antingen elektriskt, till ett befintligt radiatorsystem eller som en kombination av båda. Finns i 2 storlekar i krom.

Handdukstork Thor - Se mer på vår hemsida

Handdukstork Thor

Handdukstork Thor. Inkl fyra upphängningsbeslag. skruvar och pluggar. Kan anslutas antingen elektriskt, till ett befintligt radiatorsystem eller som en kombination av båda. Finns i 2 storlekar i krom.

Handdukstork Tino - Se mer på vår hemsida

Handdukstork Tino

Handdukstork Tino. Inkl fyra upphängningsbeslag. skruvar och pluggar. Kan anslutas antingen elektriskt, till ett befintligt radiatorsystem eller som en kombination av båda. Finns i 2 storlekar i krom.