AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

3 november 2009

100 % Norway

av: Mumlan Nyhlin

Här har det varit tyst i ett par dagar. Inte alls bra. Men helgen var välbehövligt lugn och skön. Besök på Kina slott ute på Drottningholm hanns bland annat med.

Idag blir det lunch på Norksa ambassaden. Där ska det pratas om utställningen 100 % Norway. Efter snart sex framgångsrika år på Londons Design Festival vidgar nu 100% Norway sina vyer och ställer för första gången ut på Stockholm Furniture Fair / Northern Light Fair 2010.

Kurator för utställningen är designtidskriften WallpaperŽs designredaktör Henrietta Thompson tillsammans med Benedicte Sunde från Norsk Designråd.

Deras urval innehåller både etablerade och färska designers såväl som ett antal av Norges ledande möbel och interiör producenter. Utställningen innehåller nya produkter, nylanseringar såväl som prototyper.

Ska bli spännande att se och höra om detta! I ärlighetens namn är jag inte särskilt bevandrad inom Norsk design. Hjälp mig, någt jag inte får missa eller någon favorit ni har?

Den här lila soffan från det Norska märket Nora gillar jag!

 

Bild från www.nordicmobler.com

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Inredning

Inspiration

Nyheter

Övrigt

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår