AlltomBostad
 
140kvadrat.se

Visa alla produkter från: 140kvadrat.se

Markiser & solskydd från 140kvadrat.se

Fönstermarkiser - Se mer på vår hemsida

Fönstermarkiser

Fönstermarkiser är den mer behagliga varianten av solskydd för fönster som på ett snyggt sätt skyddar från insyn och gassande sol. Fönstermarkiser låter dig behålla en mer luftig känsla inomhus och dessutom får fasade utifrån ett lyft.

Långa stunder av ljus i ett rum kan uppfattas som störande och under de varma månaderna bidrar det till en alldeles för hög inomhustemperatur. Med en fönstermarkis får du ett mycket svalare inomhusklimat utan att behöva slösa på onödig energi som sker på bekostnad av miljön. Dessutom hindrar fönstermarkisen dina möbler och övrig inredning för att blekas från solens strålar.

Terrassmarkiser - Se mer på vår hemsida

Terrassmarkiser

Terrassmarkisen är en perfekt lösning för dig som vill kunna avnjuta sommarlunchen i en behaglig miljö och som vill förlänga kvällarna genom att kombinera med infravärme. Genom att välja en terrassmarkis från 140kvadrat kan du förvandla din uteplats till ett extrarum, vilket kan komma väl till pass vid kalas eller andra högtidliga tillfällen.

Hos 140kvadrat får du kvalitetsmarkiser från svenska tillverkare men till internets låga priser. Markisen är tillverkade i material som tål vårt nordiska klimat och markisväven är både slitstark och färgbeständig. Allt för att du ska få en markis som du kan njuta av i många år.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår