AlltomBostad
 
140kvadrat.se

Visa alla produkter från: 140kvadrat.se

Persienner & Plisséer från 140kvadrat.se

Duettegardiner - Se mer på vår hemsida

Duettegardiner

Duettgardiner från Riviera finns i både tunnare och mer mörkläggande vävar. Det som skiljer Duettgardinen från andra persienner är dess otroliga energisparmöjligheter. Luftspalten mellan de två veckade vävarna stoppar kyla och värme från att tränga igenom.

Lamellgardiner - Se mer på vår hemsida

Lamellgardiner

Lamellgardiner är det eleganta sol- och insynsskyddet som du enkelt reglerar inifrån rummet. Tack vare de vinklingsbara och separata lamellerna har du stor möjlighet att själv bestämma mängden ljus som ska släppas in. På så vis får du alltid ett ljus som är behagligt för dig och din omgivning.

Plisségardiner - Se mer på vår hemsida

Plisségardiner

Med textilier i fönstret, istället för aluminium- eller träpersienner, kan du skapa en mjukare känsla i rummet. Våra plisségardiner består av veckade enkelvävar och är från det svenska kvalitetsmärket Riviera. Riviera har många års erfarenhet av solskydd för hemmet och deras produkter är är både väl omtyckta och rekommenderade inom branschen.

Vävarna i Rivieras markiser kommer från Sandatex - Sveriges främst leverantör av solskyddsvävar.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår