AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

22 december 2010

2,6 lådor julpynt

Enligt en undersökning som Tradera gjort har genomsnittssvensken 2,6 flyttkartonger med glitter, ljusstakar, tomtar och allt vad det nu kan vara. 87 % tycker om, eller till och med älskar att pynta, enligt undersökningen. Bara 10 % säger att det inte blir något pynt alls hos dem till jul.

Flaggspel, pepparkakshus och julbocken är prylar som är hopplöst ute och anses vara överskattat julpynt. Det allra viktigaste är, inte helt otippat, julgranen. Något som vi däremot skulle vilja slippa i allt julstökande är inhandlingen av julklappar.

Jag tycks vara en rak motsats till snittsvensken, jag älskar att köpa och slå in julklappar och är, som jag tidigare nämnt, inte särskilt intresserad av pynt. Däremot tycker jag det är väldigt mysigt att komma hem till andras juliga hem! Bilden är återanvänd från förra julen, då bestod piffet av hyacinter och julgodis från Hamburg.

2,6 lådor julpynt

Foto Mumlan Nyhlin, får ej kopieras.

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Historia

Inredning

Nyheter

Övrigt

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår