AlltomBostad
 
20grader

Visa alla produkter från: 20grader

ComfortZone EX50 - Se mer på vår hemsida

ComfortZone EX50

Comfortzone EX50 är en svensktillverkad frånluftspump med en lång livslängd och mycket drifsäker. Comfortzone har tagit fram Excellence serien med stort fokus på kunden, produkten har en hög effektivitet tack vare flödesberäkningar av varmvattenflödet och luftflödet. Comfortzone Excellence 50 fungerar perfekt för något mindre hus på mellan 60-120kvm. Frånluftspumpen har en inbyggd ackumulatortank.

Ett av de primära målen med Excellence-serien var att få en bättre verkningsgrad och energibesparing. I pumpen finns en inbyggd dator som analyserar luftflödet samt en elektronisk expansionsventil som ger extra effektivitetshöjning. Excellence-serien ger bäst energibesparing bland luftvärmepumpar. Om man byter från en äldre frånluftsvärmepump till en Comfortzone kan du spara upp till 30-50% av dina uppvärmningskostnader.

Sökord: frånluftsvärmepump, luftvärmepump, värmepump, frånluft.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår