AlltomBostad
 
20grader

Visa alla produkter från: 20grader

Ventilation från 20grader

LUFTKONDITIONERING / AC - Se mer på vår hemsida

LUFTKONDITIONERING / AC

Här kan ni hitta AC pumpar, även kända som Aircondition, för att kyla villan, sommarstugan, uterummet eller bara sovrummet. En värmepump utvinner energin ur utomhusluften för att värma inomhusluften. En AC gör egentligen samma sak fast baklänges, inomhusdelen blir kall och utomhusdelen blir varm. Vi levererar pumpar med hög standard och kvalité. Luftkonditionering kan göra det svalt och skönt hemma eller på kontoret. Du kan njuta mer av sommaren och orkar göra mera.

Panasonic Z25 - Se mer på vår hemsida

Panasonic Z25

Panasonics nya Panasonic Z25 är en kompakt och stilren golvmodell som passar perfekt i alla hem. Många brukar föredra att sätta en golvmodell då den inte syns på samma sätt som en vägghängd modell - vilket gör att man kan ersätta elementen med denna modell.

Panasonic HZ25UKE - Se mer på vår hemsida

Panasonic HZ25UKE

Panasonic HZ25UKE är en av de bästa luftvärmepumpar som någonsin utvecklats av Panasonic. Den har flera nya funktioner och den bästa energieffektiviteten någonsin. Så för dig som villa ha en värmepump från Panasonic är HZ25UKE ett mycket bra val!

I och med nylanseringen av HZ25UKE så har Panasonic tagit fram en inbyggd Wifi Comfort Cloud, vilket gör att du som kund kan styra komforten och värmen genom telefonen eller surfplattan!

Panasonic LZ25TKE - Se mer på vår hemsida

Panasonic LZ25TKE

Panasonic LZ25TKE är den perfekta utbytespumpen för dig som går i tankarna att uppgradera din värmepump därhemma! Designen på denna värmepump är gjord för att förenkla utbyte mot dom äldre pumparna, tex. DKE & CKP. Fördelarna med detta är att förenkla övergången i utbytet, då man kan med lätthet sätta denna innedel på samma ställe. Dom flesta nyare innedelarna brukar generellt vara lite större än dom äldre. Att byta ut en äldre pump emot en nyare är en smart investering då dom har utvecklats en hel del och effektiviserats, vilket visas både på miljön och i plånboken. Dessutom ingår självklart i köpet dom nya funktionerna som tex. underhållsvärme, timerinställning, möjlighet till fjärrstyrning och bättre filter som gör luftrengöringen bättre.

Toshiba Daiseikai 9 Supreme 25 - Se mer på vår hemsida

Toshiba Daiseikai 9 Supreme 25

Toshibas nya modell Supreme 25 har blivit tillverkad med besparingskvalité som högsta prioritet, och det märks verkligen av. Sitt fantastiskt höga 5,3 i SCOP-värde gör det möjligt att ta besparingen till nya höjder. Toshiba Daiseikai 9 Supreme 25 säljs med 5 års fullgaranti om ni köper med installation.

Toshiba Shorai 25 - Se mer på vår hemsida

Toshiba Shorai 25

Toshibas nya modell Shorai 25 är en liten och prisvärd luftvärmepump som passar bra till mindre och mellanstora hus. Toshiba shorai är tillverkad för vårt tuffa klimat och levererar värme till -25 grader, samt har en energiklass på A++ i både kyl- och värmedrift.

Toshiba Shorai 25 har en speciell fläktfunktion som gör att pumpen fungerar utmärkt tillsammans med en braskamin. Likt andra värmepumpar stänger Toshibas modeller också av utedelen när värmebehovet är uppnått.

Fujitsu 18 LF - Se mer på vår hemsida

Fujitsu 18 LF

Med sin otroliga värmekapacitet på 9,1 kW är Fujitsu LF är en av de starkaste luft-luftvärmepumparna på marknaden. Den passar utmärkt för dig som har ett stort värmebehov i huset eller i lokalen och med sitt avancerade luftflöde ger den utomordentlig spridning av både värme och kyla. Fujitsu 18 LF är inte bara ett effektivt kraftpaket utan har givetvis även luftrening och underhållsvärme.

Fujitsu LZ9 Premium - Se mer på vår hemsida

Fujitsu LZ9 Premium

Den senaste värmepumpen från Fujitsu är en värmepump i absoluta topp-klass! Med sin avancerade inverterteknik och komponenter av högsta kvalité sätter LZ9 Premium en ny standard för nordiska värmepumpar. Genom att förse nya Fujitsu LZ9 Premium med större och effektivare värmeväxlarytor har de lyckats öka värmeeffekten vid låga temperaturer. Fujitsu LZ Premium är den enda modellen på marknaden som håller sin nominella effekt konstant ner till -20°C.

Mitsubishi 2D53 - DUO - Se mer på vår hemsida

Mitsubishi 2D53 - DUO

Med en Mitsubishi 2D53 får ni en effektiv och nordenanpassad luft luft värmepump med två stycken inomhusdelar kopplade till en utomhusdel. En duo kan öka spridningen i hus där planlösningen inte är så öppen eller om man har två lite mindre våningar och vill kunna värma eller kyla på båda.

ComfortZone EX50 - Se mer på vår hemsida

ComfortZone EX50

Comfortzone EX50 är en svensktillverkad frånluftspump med en lång livslängd och mycket drifsäker. Comfortzone har tagit fram Excellence serien med stort fokus på kunden, produkten har en hög effektivitet tack vare flödesberäkningar av varmvattenflödet och luftflödet. Comfortzone Excellence 50 fungerar perfekt för något mindre hus på mellan 60-120kvm. Frånluftspumpen har en inbyggd ackumulatortank.

Ett av de primära målen med Excellence-serien var att få en bättre verkningsgrad och energibesparing. I pumpen finns en inbyggd dator som analyserar luftflödet samt en elektronisk expansionsventil som ger extra effektivitetshöjning. Excellence-serien ger bäst energibesparing bland luftvärmepumpar. Om man byter från en äldre frånluftsvärmepump till en Comfortzone kan du spara upp till 30-50% av dina uppvärmningskostnader.

NIBE F370 - Se mer på vår hemsida

NIBE F370

NIBE F370 är en komplett frånluftsvärmepump med inbyggd likströmsfläkt, varmvattensberedare och elpatron. Varmvattensberedaren är försedd med koppar-korrosionsskydd.

NIBE F370 är försedd med komplett ventilutrustning som består av påfyllnings-, avtappnings-, back-, vacuum- och säkerhetsventil för vattenvärmardelen. Pumpen är dessutom försedd med klimatstyrd värmeautomatik med ute-, rums- och framledningstemperaturgivare, effektvakt, cirkulationspump samt expansionskärl.

Gree Shiny Portabel AC - Se mer på vår hemsida

Gree Shiny Portabel AC

Gree Shiny är en portabel AC, vilket innebär att den inte behöver kopplas till en utedel eller kopplas till en fast plats, utan den kan flyttas till olika platser när som helst.

Gree Shiny är en kraftfull AC med sina 3,5 kW kyleffekt. Den har justerbara luftledare vilket gör det lätt att kontrollera kylningen.

Gree är världens största värmepumpstillverkare. Gree visar sin överlägsenhet genom att leverera produkter med hög kvalité och hela tiden utvecklas för att ligga i toppklass.

Invest Living Portabel AC 09 - Se mer på vår hemsida

Invest Living Portabel AC 09

Invest Living Portabel AC 09 är som namnet säger en portabel AC, som flyttas efter behov. Kanske flyttas till sovrummet inför natten, eller till köket inför lunchen. Den har dessutom en timer så start och stopp kan ställas in och fördröjas mellan en halvtimme till ett dygn. I köpet ingår en fjärrkontroll för att styra AC.

Invest Living Portabel AC 09 har energiklass A och en kyleffekt på 2,6 kW.

Invest Living är ett skandinaviskt märke och Portabel AC 09 är därmed nordenanpassad.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår