AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

15 oktober 2012

70 dagar till dopparedagen...

Om man räknar efter i almanackan så är det idag 70 dagar kvar till julafton. 10 veckor. Jag tänker nu ge er världens bästa tips för en stressfri jul. Om man planerar att köpa julklappar - gör det nu. Då slipper man trängseln i affärerna och upptäcka att det man tänkt köpa på nätet är slut. Och man slipper dessutom känna panik att man inte har köpt till alla när det börjar dra ihop sig... då är allt redan klappat och klart.
Mitt andra superbra tips är för matbordet - less is more. Man behöver inta ha av alla sorter på bordet. Laga några få rätter och gör lite mer av dem istället så att de räcker några dagar. Om man känner totalpanik över maten - gå ut och ät med familjen och vännerna på något trevligt värdshus istället. Men då är det hög tid att boka bord - nu.
Tänk vad skönt, då är allt klart redan nu. 70 dagar innan jul och det är bara att luta sig tillbaka i soffan och småle.

Ica Maxi firar jul Foto: Annika Rådlund
Ica Maxi firar jul Foto: Annika Rådlund

Just nu börjar butikerna fyllas upp med julprylar. 70 dagar kvar till dopparedagen...

 

Ica MaxiNyckelord:

Belysning

Inredning

Inspiration

Jul

Julpynt

Ljus

Nyheter

Presenter

Prylar

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår