AlltomBostad
 
A-hus AB

Visa alla produkter från: A-hus AB

Putsade hus från A-hus AB

Villa Brantevik - Se mer på vår hemsida

Villa Brantevik

Villa Brantevik är ett utmärkt exempel på hur vi utgår från vardagen när vi planerar ett hus. Sällan har 135 kvm varit så väldisponerade. Här finns generösa utrymmen för både umgänge och förvaring. Ett hem där barnen får vara för sig själva och föräldrarna får sin egen del av huset med eget badrum och klädkammare, viktiga utrymmen som man ofta glömmer bort. Välj gärna till en altandörr ut till trädgården och en kaffe tillsammans med morgonens första solstrålar. Väljer du ett ryggåstak adderar du ytterligare ljus, rymd och en lyxig känsla. Som du kan se har vi tänkt lite extra på barnfamiljen och samlat sovrummen i ena delen av huset tillsammans med ett generöst badrum. Tryggt och varmt för tassande fötter de första åren.

Villa Hasseludden - Se mer på vår hemsida

Villa Hasseludden

Hemmet blir allt mer betydelsefullt som en plats för gemenskap, så låt oss först ta en titt på insidan. Villa Hasseludden bygger nämligen på en kombination av öppna, generösa ytor för samvaro och två separata delar där barn och föräldrar kan dra sig tillbaka till sina egna privata sfärer. Tack vare att huset är byggt i vinkel kan du planera en egen barn- eller ungdomsavdelning. I vuxenavdelning har vi ritat in en klädkammare och några extra kvadratmeter i badrummet.

Villa Vendelsö - Se mer på vår hemsida

Villa Vendelsö

Du behöver inte bo i skogsbrynet fem kilometer från närmaste granne för att känslan av att bo på landet ska infinna sig. Villa Vendelsö är ett klassiskt hus som man nickar igenkännande åt. Tittar man närmare finner man dock detaljer och lösningar som gör att livet blir lite lättare och att stoltheten över sitt eget hus tar lite mer plats i bröstet. Inte minst den generösa planlösningen som är ett genomgående signum för Vendelsö. Vad sägs om bibliotek, vardagsrum och matplats i fil.

Villa Gullholmen - Se mer på vår hemsida

Villa Gullholmen

Att bygga i en sluttning utan att förlora en massa kvadratmeter är inte helt enkelt. Men väljer du Villa Gullholmen väljer du inte bort dessa sköna ytor. Huset är som gjort för en sluttning och dess klassiska stil smälter fint in i olika landskap. Det är en rymlig dröm med sitt ljusa överplan där de två balkongerna ger huset sin karaktär. Köket har ljusinsläpp från tre väderstreck, utgång till balkongen och trädgården på baksidan av huset, dessutom övergår köket till matplats och vardagsrum och skapar stora inbjudande ytor.

Favorithem - Villa Anneberg - Se mer på vår hemsida

Favorithem - Villa Anneberg

Villa Anneberg är ett flexibelt tvåplanhus med många tilltalande val och lösningar. Vad sägs om en glasveranda som skapar en ljus och inbjudande matplats eller en välkomnande entréveranda där ni kan avnjuta en god bok samtidigt som ni har uppsikt över lekande barn i trädgården? Möjlighet till olika rumslösningar gör att huset kan optimeras för att passa olika skeden i livet. Flexibiliteten görs sig även påmind när det kommer till utsidan av huset. Med hjälp av olika taklösningar och detaljer skapas ett helt annat uttryck på huset - från ett klassisk traditionshus med snickarglädje till en modern villa med rena linjer.

Favorithem - Villa Lindö - Se mer på vår hemsida

Favorithem - Villa Lindö

Villa Lindö är ett stilrent och ljust enplanshus med öppna ytor och överraskande lösningar. Köket, matplatsen och vardagsrummet ligger funktionellt samlade. Får vi lov att föreslå ett långt bord med plats för många familjemedlemmar och vänner, en generös soffa och ett ryggåstak för att skapa extra rymd. Ungdomarna har fått sin egen avdelning till vänster om den välkomnande entrén. Till höger slinker man in till föräldrarnas sovrumsavdelning som både är praktisk och mysig. Eller vad sägs om ett stort härlig badrum med plats för hörnbadkar. Dessutom kan du välja till en utgång till en egen altan från sovrummet.

Favorithem - Villa Vinga - Se mer på vår hemsida

Favorithem - Villa Vinga

Villa Vinga är ett inspirerande och lättplacerat enplanshus som överraskar med sin spännande planlösning. De sneda väggarna resulterar i en skiftande och intressant fasad. När man stiger på upptäcker man en välutnyttjad och fungerande boyta som tar till vara på husets karakteristiska vinklar.

Favorithem – Villa Ängsgården - Se mer på vår hemsida

Favorithem – Villa Ängsgården

Villa Ängsgården är ett tvåplanshus med gavelställd entré, vilket gör att det även passar på små tomter. Kök och vardagsrum sträcker sig genom hela huset vilket ger ett genomgående ljus från entré- till trädgårdssida. Det stora vardagsrummet, där även matplatsen inryms, har stora fönsterpartier mot trädgården. Överplan är fördelat på tre rymliga sovrum med gott om förvaring och ett ljust allrum med utsikt över entrén.

Favorithem – Villa Ekbacken - Se mer på vår hemsida

Favorithem – Villa Ekbacken

När du kliver in i villa Ekbacken möts du av en rymlig entré och ytterligare några steg in, det stora köket. Två stora fönsterpartier med glas hela vägen ner till golvet karaktäriserar det ljusa vardagsrummet, varifrån du också når trädgårdssidans soliga uteplatser. På övervåningen finns tre stora sovrum, användbart allrum och mycket förvaringsmöjligheter.

Favorithem – Villa Ellagård - Se mer på vår hemsida

Favorithem – Villa Ellagård

Villa Ellagård är ett hus med möjligheter. Förutom att huset genom färgsättning, dörr- och spröjsval, kan få ett personligt uttryck, modernt eller klassiskt New England. Sex rum, varav fyra sovrum ryms på de 145 välplanerade kvadratmetrarna. Det stora vardagsrummet sträcker sig längs hela trädgårdsfasaden och köket har utsikt över entrésidan.

Favorithem – Villa Kobbskär - Se mer på vår hemsida

Favorithem – Villa Kobbskär

I villa Kobbskär möts du av en välkomnande veranda där det finns plats för både hänggunga och blomkrukor. Förutom denna mys-faktor, så får du vid regn och rusk en skyddad entré. En vacker pardörr leder in i huset som tar emot i den över 50 kvadratmeter stora sammanhängande ytan för kök/matplats, vardagsrum och entré. Titta gärna lite extra på de stora helglasade fönsterpartierna mot trädgårdssidan. Föräldrasovrummet har ett eget badrum men här finns också en rymlig ”walk-in-closet”.

Favorithem – Villa Skärhamn - Se mer på vår hemsida

Favorithem – Villa Skärhamn

Här finns möjlighet att köpa huset antingen som 1-planshus eller som 2-planshus. På entréplanets 91 m2 finns två sovrum, vardagsrum, kök och klädvård.

Favorithem – Villa Solbacka - Se mer på vår hemsida

Favorithem – Villa Solbacka

Starta på 91 m2 och sluta på 156 m2, den möjligheten finns i detta flexibla 1,5-planshus. Detta är huset du kan växa i. Om du inte redan från början behöver överplanets alla rum så kan du med fördel bo i entré-planet som innehåller två sovrum, vardagsrum och kök. Väljer du att bygga färdigt husets 156 m2, så har vi föreslagit en planlösning där du då får hela sex sovrum och ett rymligt allrum som du kan komplettera med en takkupa.

Favorithem – Villa Vallda - Se mer på vår hemsida

Favorithem – Villa Vallda

Ljuset från det stora fönsterpartiet i vardagsrummet möter dig direkt när du kliver in i entrén. Villa Vallda har en smart planlös-ning med två separata sovavdelningar, en för barnen och en för föräldrarna. Barnavdelningen utgörs av tre sovrum och ett mycket uppskattat allrum för lek och skoj. Bardisken mellan kök och var¬dagsrum ger huset en öppenhet och inbjuder till trevligt umgänge.

Favorithem – Villa Vaxholm - Se mer på vår hemsida

Favorithem – Villa Vaxholm

Villa Vaxholm erbjuder stora ytor och många sovrum. Den öppna glasverandan möter besökaren så snart man stiger in genom dörren. Med fem sovrum finns plats för både familj och släkt.

Villa Älvsåker - Se mer på vår hemsida

Villa Älvsåker

Entrén hittar du på sluttningsvåningen där du med fördel kan välja till en härlig entréveranda - perfekt för en kopp kaffe och lite filosoferande i morgonsolen. I öppna övervåningen hänger kök och vardagsrum naturligt ihop och med ett ryggåstak som tillval blir rymden i rummet både maffig och ljus.

Villa Ängby - Se mer på vår hemsida

Villa Ängby

Den praktiska entrén med skyddande tak gör upplåsningen av ytterdörren trivsammare när du kommer hem med matkassar och regnet öser ner. Väl inne går du direkt in i det stora vardagsrummet som hänger ihop med köket. I köket finns ett förråd som gjort för hemmakockar och ordningsentusiaster.

Villa Arholma - Se mer på vår hemsida

Villa Arholma

Villa Arholma är en sekelskiftesdröm för dig som föredrar en klassisk stil med välkomnande verandor och många fönster som bjuder in ljuset. Kliv in och upptäck en klassisk planlösning med öppna ytor där tornrummet kanske är det mest iögonfallande. Plats för mysiga frukostar? Här finns gott om välplanerade kvadratmeter att ruska av sig spring i benen, men också utrymmen för avkoppling. Biblioteket (sovrum 1) som ligger i anslutning till vardagsrummet till exempel eller det generösa badrummet där man kan dra sig tillbaka och koppla av.

Villa Björkö - Se mer på vår hemsida

Villa Björkö

Föredrar du däremot ett mer modernt uttryck så kan du med fördel ändra panel, spröjs och takfot för att skapa en annan känsla. Dubbeldörrarna i entrén skapar en lyxig känsla och för att förstärka den ytterligare kan du välja att även bygga en entréveranda. I entrén finns två förråd, perfekt för förvaring av både kläder och prylar.

Villa Dalarö - Se mer på vår hemsida

Villa Dalarö

Välkommen till Villa Dalarö. Ett lyxigt hus med gott om välplanerade kvadratmeter som bjuder på öppna ytor och massor av plats för barn och vänner. Lägg märke till att vi har delat upp huset i tre avdelningar. En del för barnen, en del för föräldrarna och en del för samvaro. Barnen får på så sätt sitt eget hus med sovrum, allrum och badrum och ordentligt med förvaringsutrymmen. Däremellan står köket i centrum. Så klart. Det är ju ändå där som man alltid träffas. Här finns det med andra ord gott om plats att vara tillsammans eller att dra sig tillbaka i sin egna lugna vrå, för både barn och föräldrar

Villa Duvnäs - Se mer på vår hemsida

Villa Duvnäs

All samvaro fokuserar mot trädgårdssidan. Vinkeln på huset skapar en skyddad uteplats med plats för både umgänge och kanske även bad om du bygger en pool eller installerar ett spabad. Vardagsrum och kök/matplats är separata från varandra men med stor öppenhet mellan rummen.

Villa Edsviken - Se mer på vår hemsida

Villa Edsviken

Man känner igen Villa Edsviken på något sätt, men man kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Det kan bero på att vi har byggt ett modernt hus i klassisk stil som ger huset sin alldeles egna personlighet. Och som inte minst ger en känsla av att komma hem. Luft och rymd är ett genomgående signum. Det märker du redan i den välkomnande entrén med sin öppning upp till övervåningen som skapar frikostigt med utrymme för ljus och kommunikation mellan våningarna.

Villa Hållö - Se mer på vår hemsida

Villa Hållö

Välj den rymliga entréverandan, kort takfot och spröjs så kommer du nära. Här ligger köket i husets framkant med två stora glasdörrar som öppnas in mot det stora vardagsrummet. Här får du ljusinsläpp från tre håll och väljer du att bygga en glasveranda under balkongen på baksidan låter du ljuset komma in ännu mer.

Villa Haväng - Se mer på vår hemsida

Villa Haväng

Det raka fomspråket kan enkelt anpassas efter olika stilar. Villa Haväng kan du köpa antingen som 1-planshus eller som 1,5-planshus. På entréplanets 108 kvm finns två sovrum, vardagsrum, kök, två klädkammare som du faktiskt kan göra till ytterligare ett sovrum.

Villa Kattvik - Se mer på vår hemsida

Villa Kattvik

Villa Kattvik är ett spännande sluttningshus för den stora familjen. I entrén välkomnas du av en härlig yta med kök och vardagsrum i ett som tillsammans utgör drygt 65 kvm öppen planlösning. Med ett ryggåstak får rummet extra ljus och rymd. Huset är idealiskt för tonårsfamiljen med föräldrasovrum och gästrum/arbetsrum på entréplan och en egen våning till barnen med gott om utrymme i sluttningsplanet. Här finns också ett rymligt förråd. Huset omges av två härliga uteplatser i varsitt plan, välj själv om du vill sitta under tak eller bar himmel. Taket och husets vinklar skapar tillsammans en skyddad plats, där kan du slappna av med en god bok en härlig sommardag. I entréplan finns också möjlighet till ett snyggt och praktiskt garage.

Villa Lindholmen - Se mer på vår hemsida

Villa Lindholmen

Villa Lindholmen är ett kompakt och kvadratisk hus med liten byggyta som är lätt att placera på många tomter. Insidan är däremot ett under av välutnyttjade ytor på alla plan. Huset har en genomtänkt och tydlig disposition. Vi har samlat alla gemensamma ytor på entréplan vilket skapar en gästvänlig känsla, oavsett hur du väljer att disponera ytorna. De flesta rummen i huset berikas med ljus från två väderstreck. Längtar du efter ännu mer ljus väljer du till extra höga fönster. En trappa upp blir det mer privat, här samsas tre sovrum med rymliga klädkammare, ett stort badrum som kan kompletteras med bastu (underbara tanke) och ett allrum med balkong. Villa Lindholmen är ett modernt hus som får sin slutliga personlighet när du väljer fasad. Föredrar du puts eller trä, liggande eller stående panel? Villa Lindholmen är vacker i alla skepnader.

Villa Måseskär - Se mer på vår hemsida

Villa Måseskär

Villa Måseskär har berikats med ett extra sovrum och en separat vuxendel med eget badrum och praktisk klädkammare. I barnavdelningen finns tre sovrum, allrum och badrum. Den ljusa och öppna vardagsrums- och köksdelen är perfekt för middagsgäster och höga skratt. Här ingår ryggåstak som standard, vilket skapar ett rum med luft och rymd.

Villa Onsala - Se mer på vår hemsida

Villa Onsala

Villa Onsala har ett vackert yttre med en klassisk fasad och ett ljust och rymligt inre med gott om plats för hela familjen. Redan i den välkomnande entrén möts du av ljuset. Det stora köket är husets hjärta och ansluter till ett härligt vardagsrum med vackra fönsterpartier och ljusinsläpp från tre håll. Intill vardagsrummet finns möjlighet att välja till ett uterum där man har kontakt med naturen året om. Övervåningen erbjuder tre sovrum och ett allrum med ryggåstak där barnen kan ha sin egen lekfulla avdelning. Föräldrasovrummet har både egen klädkammare och utgång till den härliga balkongen där man kan njuta av morgonsolen. Det ljusa badrummet med plats för badkar lockar till mysiga spakvällar.

Villa Örsvik - Se mer på vår hemsida

Villa Örsvik

När du kliver in genom dörren möts du av de stora fönsterdörrarna och utsikten. Här ligger kök och vardagsrum ut mot sluttningen med direkt utgång till den väl tilltagna balkongen. På överplan finns även två sovrum som kan passa utmärkt som både gästrum och arbetsrum. Sluttningsplanet blir familjens privata del med tre sovrum, allrum och praktiskt klädvård med tillhörande groventré.

Villa Skanör - Se mer på vår hemsida

Villa Skanör

Har man väl flyttat in i Villa Skanör vill man inte flytta därifrån. Två härliga våningar, moderna former och spännande materialval skapar en unik livskvalitet. Entréplan är en dröm för dig som uppskattar stora ytor, ljus och rymd. Samtidigt har vi lämnat gott om plats för förvaringsutrymmen. Vi har placerat en klädkammare i anslutning till den välkomnande entrén. Klädvårdsavdelningen som du når från köket är väl tilltagen och kan fungera som en groventré, antingen via trädgården eller om du väljer att bygga till ett garage. Den raka trappan leder till det stora allrummet på övervåningen som omges av tre rymliga och ljusa sovrum, ett badrum med plats för hörnbadkar och en trivsam inomhusbalkong. Villa Skanör är ett flexibelt hus som inbjuder till att komplettera huskroppen med tillval som entrévinkel, en fantastisk vardagsrumvinkel som vi varmt rekommenderar och ett sammanbyggt garage vars tak kan bli en underbar altan.

Villa Smygehamn - Se mer på vår hemsida

Villa Smygehamn

Villa Smygehamn hälsar dig välkommen med sin magnifika och centralt belägna entré. Välj gärna till ett genomgående ryggåstak som öppnar upp ytterligare och ger en känsla av en stor, öppen mötesplats. Till vänster har vi samlat sovrummen och ett badrum stort nog för både dusch och badkar. Har du små barn uppskattar du säkert sovrummens närhet till varandra. Köket och klädvårdsavdelningen hittar du på den högra flanken. Här finns också ett strategiskt placerat gästrum. Det stora och praktiska köket har en köksö som inbjuder till samvaro både före och efter måltiderna. Villa Smygehamn är ett generöst och välplanerat enplanshus som utstrålar harmoni både utvändigt och invändigt.

Villa Stenskär - Se mer på vår hemsida

Villa Stenskär

Den stora entrén är placerad mitt i huset. Viker du av till vänster når du sovrumsdelen med både allrum, klädvård med groventré, klädkammare och upp till fyra sovrum om du så vill det. Går du till höger från entrén kommer du till det stora vardagsrummet som har kontakt med både matplats och kök.

Villa Styrsö - Se mer på vår hemsida

Villa Styrsö

Villa Styrsö är ett trevligt H-hus med uppdelade funktioner. Här finner du en separat barn- och vuxendel i olika delar av huset. I mitten hittar du de gemensamma utrymmena för umgänge. En praktisk klädkammare finns i direkt anslutning till entrén för att snabbt kunna städa undan ytterkläder och väskor som tar mycket plats.

Köket i villa Styrsö med spisens placering skapar möjlighet till umgänge samtidigt som maten kokas på spisen. Uteplatsen når du från både kök/matplats och vardagsrummet. Passa på att välja till ett härligt ryggåstak i vardagsrumsdelen. Det kommer du inte ångra.

Villa Svanhall - Se mer på vår hemsida

Villa Svanhall

Med fem meter upp till ryggåstakets nock i denna del blir upplevelsen maffig för den som kliver in genom dörren. Det stora fönsterpartiet släpper in allt ljus du behöver.

Villa Svanhall kan du köpa antingen som 1-planshus eller som 1,5-planshus.

Villa Torekov - Se mer på vår hemsida

Villa Torekov

Villa Torekov bygger på samma plattform som Mölle, det enda som skiljer dessa trivsamma hus åt är ett plan. Här breder det rymliga enplanshuset ut sina välplanerade kvadratmeter i en klassisk vinkelform. På så sätt får du en härligt skyddad uteplats på baksidan av huset. Där kan du sträckläsa den goda boken, grilla, ta en latte eller bara blunda och vända dig mot solens värmande strålar.

Villa Ugglarp - Se mer på vår hemsida

Villa Ugglarp

Här finns ett stort öppet allrum med kök/matplats och vardagsrum i ett. Givetvis finns möjligheten att välja till ryggåstak för att skapa mer rymd. Väljer du dessutom till ett släptak (se bild) för att skapa ett modert uttryck, kan du sätta in betydligt större fönsterpartier.

Villa Vårholma - Se mer på vår hemsida

Villa Vårholma

Med sina 198 kvadratmetrar finns det gott om utrymme för likväl större middagsbjudningar och kalas som för privata stunder i sin egen vrå. I köket finns gott om utrymme för att laga mat tillsammans och ytan för matplats och vardagsrum är både luftig och med ljusinsläpp från tre håll. Vinkelutbyggnaden skapar en spännande utemiljö där du kan bygga en avskild del. Varför inte installera ett spabad här?

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår