ABI TRÄ AB

Visa alla produkter från: ABI TRÄ AB

Lister & Paneler från ABI TRÄ AB

Dekorationsklossar - Se mer på vår hemsida

Dekorationsklossar

Dekorationsklossar är ett smidigt sätt att ge inredningssnickeriet ett extra hantverksmässigt utseende. Klossarna finns bland annat för ytter- och innehörn vid golv och tak, runt dörröppningar och fönster samt i många olika fräsningar och sågningar. Dekorationsklossar är ett självklart inslag i vissa äldre miljöer men passar även i nyare hus.

DekorlisterLister - Se mer på vår hemsida

DekorlisterLister

Vårt listsortiment omfattar enkla raka lister, konstfullt profilerade dekorlister – och allt däremellan. Söker du lister till husbygge, möbel- och båtsnickeri eller något hobbyprojekt finns det hos oss. Även ledstänger, kanallister och andra speciallister. Vi vågar påstå att vi har Sveriges bredaste listsortiment! Listsortimentet omfattar – förutom en mängd olika profiler och dimensioner – många olika träslag:

Furuprofiler - Se mer på vår hemsida

Furuprofiler

Foder, foglist, glaslist, golvsockel, hålkälslist, halvstav, hörnlist, klackfoder, kvartstav, rundstav, skugglist, smyglist, takbräda, taklist och tavellist.

Paneler - Se mer på vår hemsida

Paneler

Panelklädda väggar tillhör den svenska byggnadstraditionen. Men varje epok och miljö kräver sin panel för att byggnaden ska hålla stilen. Hos oss hittar du ett 20-tal olika panelprofiler och dessutom i olika träslag och även målade. Förutom bastupanel och klassiker som pärlspont och falspanel har vi smartspont, fasspont och många andra paneler för lite mer moderna miljöer. För visst är det skillnad på gillestuga och torparkök?