AlltomBostad
 
ADELA Flaggcenter AB

Visa alla produkter från: ADELA Flaggcenter AB

Trädgårdsutsmyckning från ADELA Flaggcenter AB

Båtflaggor - Se mer på vår hemsida

Båtflaggor

Hos flagshop.nu hittar du båtflaggor för alla nordiska nationer. Vår båtflagga håller högsta kvalitet! Våra marina flaggor är tillverkade i 100 % stark och tålig vävd polyester. Båtflagga med förstärkt flaggrygg av polyesterband samt dubbelsömnad i alla fållar och kanter. Båtflaggorna är utrustade med långa, flätade över- och underlinor för enkelt montage. Lämpar sig väl i de flesta klimat.

Bordsflaggor - Se mer på vår hemsida

Bordsflaggor

Vi har billiga bordsflaggor i högsta kvalitet. Välkomna dina gäster och besökare med en bordsflagga från flagshop.nu. Silkespolyester ger ett elegant utseende och garanterar lång hållbarhet på bordsflaggan.

Fasadset Sverige 70cm - Se mer på vår hemsida

Fasadset Sverige 70cm

Vitlackerad metallstång, flaggsträckare, toppkula och väggfäste med 60° lutning, samt en 70 cm färgäkta flagga av 100% polyester med dubbelsömnad i alla fållar.

Fasadset Sverige 90cm - Se mer på vår hemsida

Fasadset Sverige 90cm

Metallstång med roterande flaggsträckare motverkar upprullning av flagga. Silverfärgad toppkula, väggfäste i metall med 60° lutning, samt en 90 cm färgäkta flagga av 100% polyester med dubbelsömnad i alla fållar.

Flagga Sverige - Se mer på vår hemsida

Flagga Sverige

Tillverkad av 100% stark och stryktålig flaggväv som lämpar sig i alla klimat. Den Svenska flaggan är förstärkt med polyesterband i flaggryggen och dubbelsömnad i alla fållar och kanter. Flagga 150 cm och längre är utrustade med snabbkopplingar för enkel och snabb infästning i flagglinan.

Flagglinor och tillbehör - Se mer på vår hemsida

Flagglinor och tillbehör

Letar du efter tillbehör till din flaggning har du kommit rätt. Flagshop.nu har allt - plastclips, metallclips, vanliga flaggclips, flagglinor, knape och karbinhakar - bara för att nämna några.

Flaggor övriga världen - Se mer på vår hemsida

Flaggor övriga världen

En nationsflagga är ett mycket trevligt sätt att välkomna gäster på. Vi har billiga nationsflaggor från världens alla hörn! Vi levererar nationsflaggor i de flesta storlekar. Högsta kvalitet till billigt pris!

Flaggstångskulor - Se mer på vår hemsida

Flaggstångskulor

Hos flagshop hittar du allt för din flaggstång – billiga metallhylsor, flaggstångskulor och tillbehör till dessa. Varför inte en flaggstångskula med vindpil? Den vanligaste modellen av flaggstångskula idag är för genomgående flagglina. Flaggstångskula för genomgående flagglina kan användas till både utvändig och invändig linföring på flaggstången.

Gästflaggor - Se mer på vår hemsida

Gästflaggor

Vi har ett brett urval av gästflaggor av högsta kvalitet. Du hittar din gästflagga hos Flagshop.

Landskapsflaggor - Se mer på vår hemsida

Landskapsflaggor

Tillverkad av 100% stark och stryktålig polyester som lämpar sig i alla klimat. Förstärkt med polyesterband i flaggryggen och dubbelsömnad i alla fållar och kanter.

Signalställ - Se mer på vår hemsida

Signalställ

Signalställ till er båt eller för festliga tillfällen med marin inramning? Komplett signalställ från flagshop.nu bestående av 40 st signalflaggor.

Vimpel - Se mer på vår hemsida

Vimpel

En vimpel är ett trevligt sätt att ersätta flaggan på, oavsett om det är nationsvimpel eller regionsvimpel. Bandvimpel, korsvimpel eller nationsvimplar från andra länder - vi har det mesta inom billiga vimplar med högsta kvalitet och snabb leverans.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår