AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

2 maj 2015

Aga Rangemaster -rosa eller gul liten spis

Nu har Aga kommit med en smart liten spis som är 60 cm bred och ska kunna passa in även i små stadskök. Och naturligtvis i sommarstugan. Spisen lanserades ifjol men nu kommer den i två nya färger - pastellrosa och citrongult. Passar perfekt in hos dem som gillar Leila Lindholms köksstil eller om man bara vill ha en färgklick i köket.

AGA Rangemaster spis i rosa eller gult
AGA Rangemaster spis i rosa eller gult

AGA City60 har allt man kan förvänta sig av en AGA-spis, men i ett mindre format. Spisen tillverkas av gjutjärn och värms upp av strålningsvärme för att bevara smaker och saftighet. Spisen är elektrisk och utrustad med den senaste AGA-teknologin. Den går att stänga av och på, samt via en timer programmera in exempelvis önskad start. Spisen har två ugnar med funktioner för stekning, bakning och sjudning, vilka styrs oberoende av varandra. Det finns en kokplatta som kan ställas in på antingen kok- eller sjudningsläge. Men smakar det så kostar det, man får hosta upp 70 600 kronor för den. Säljs via generalagent JP Walther AB www.waltherab.seNyckelord:

Kök

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår