Åhléns satsar på svensk design - här är favoriterna

Åhléns satsar på svensk design - här är favoriterna
Nu har Åhléns precis lanserat sin kollektion ”This is Sweden by Åhléns” som speglar våra svenska traditioner, med både egendesignade produkter och samarbeten med svenska designers och varumärken. Det är den ökande andelen turister i Åhléns butiker som har skapat en efterfrågan på den här typen av produkter. ”This is Sweden by Åhléns”, där produkterna präglas av en uppdaterad allmogekänsla - modernt möter tradition. Kollektionen består av allt från träskor och smycken till inredning samt några godsaker som går att äta eller dricka.

Här är några av mina favoriter från Åhlens satsning This is Sweden:
This is Sweden Pläd Vete i 100% bomull Mått: 120x150cm Pris 499:-
Design House Stockholm, ljusstake fyra armar. Gul färg limited edition för Åhléns. Design: Jonas Grundell, 695 kr.
Bricka från Åry Tray med Stockholms motiv. Mått 43 x 33cm Pris 329:-
Blomkruka faster Elsa från Mikaela Willers. 28 cm hög, innermått 14 cm på smalaste stället. Finns i flera olika färger, och kostar 1600 kr.
This is Sweden Mikaela Willers Ljusstake Skogsgrön Handgjuten ljusstake i keramik, glaserad för hand.16cm hög och finns i flera färger, pris 750kr.


Kollektionen lanserades i början av maj och kommer att presenteras i sin helhet i tillfälliga pop-up shoppar på Åhléns City i Stockholm, Göteborg och Malmö fram till början av augusti. Utvalda delar av kollektionen kommer även att finnas på övriga Åhlénsvaruhus i Sverige och Norge.

www.ahlens.se
Facebook Twitter Google Plus Google Plus