AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

21 maj 2015

Åhléns satsar på svensk design - här är favoriterna

Nu har Åhléns precis lanserat sin kollektion ”This is Sweden by Åhléns” som speglar våra svenska traditioner, med både egendesignade produkter och samarbeten med svenska designers och varumärken. Det är den ökande andelen turister i Åhléns butiker som har skapat en efterfrågan på den här typen av produkter. ”This is Sweden by Åhléns”, där produkterna präglas av en uppdaterad allmogekänsla - modernt möter tradition. Kollektionen består av allt från träskor och smycken till inredning samt några godsaker som går att äta eller dricka.

Åhléns This is Sweden
Åhléns This is Sweden

Här är några av mina favoriter från Åhlens satsning This is Sweden:
This is Sweden Pläd Vete i 100% bomull Mått: 120x150cm Pris 499:-
Design House Stockholm, ljusstake fyra armar. Gul färg limited edition för Åhléns. Design: Jonas Grundell, 695 kr.
Bricka från Åry Tray med Stockholms motiv. Mått 43 x 33cm Pris 329:-
Blomkruka faster Elsa från Mikaela Willers. 28 cm hög, innermått 14 cm på smalaste stället. Finns i flera olika färger, och kostar 1600 kr.
This is Sweden Mikaela Willers Ljusstake Skogsgrön Handgjuten ljusstake i keramik, glaserad för hand.16cm hög och finns i flera färger, pris 750kr.


Kollektionen lanserades i början av maj och kommer att presenteras i sin helhet i tillfälliga pop-up shoppar på Åhléns City i Stockholm, Göteborg och Malmö fram till början av augusti. Utvalda delar av kollektionen kommer även att finnas på övriga Åhlénsvaruhus i Sverige och Norge.

www.ahlens.seNyckelord:

Butik

Inredning

Inspiration

Ljus

Mat

Nyheter

Porslin

Presenter

Prylar

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår