AlltomBostad
Ahlsell AB / Gelia

Visa alla produkter från: Ahlsell AB / Gelia

Utomhusbelysning från Ahlsell AB / Gelia

Garden Lights, armatursortiment - Se mer på vår hemsida

Garden Lights, armatursortiment

I Garden Lights-konceptet finns många olika armaturer med snygg design och hög kvalitet. Olika typer av lampor går att kombinera i samma system och trädgårdsbelysningen kan byggas ut nästan till det oändliga med hjälp av tillbehör som förlängningskablar och transformatorer. I sortimentet finns det många varianter av armaturer att välja mellan och du kan skapa en unik belysning som gör trädgården behaglig när mörkret faller.

Garden Lights, belysning under vatten - Se mer på vår hemsida

Garden Lights, belysning under vatten

I Garden Lights-sortimentet finns det trädgårdsbelysningar som är godkända för användning under vatten (IP 68, max 0,5 m). De passar utmärkt om du har en damm eller ett vattenfall i trädgården som du vill förse med en effektfull belysning. Trädgårdsbelysning ”Lapis” ser ut som en sten och har en 3w ledljuskälla med varmvitt ljus. ”Arigo” är en spotlight som kan monteras med medföljande markspett eller skruvas fast i underlaget. ”Alpha” decklight finns med varmvitt eller blått ljus. Genom att välja Garden Lights kan du skapa en unik belysning som gör trädgården behaglig och stämningsfull när mörkret faller.

Garden Lights, infällda armaturer - Se mer på vår hemsida

Garden Lights, infällda armaturer

I Garden Lights trädgårdsbelysning finns det ett antal olika decklights med varmvitt, kallvitt eller blått sken. De flesta trädgårdslamporna är försedda med fjädrar för att hålla armaturen på plats. Infällda armaturer kan monteras i portstolpar, på trädäck, på verandor, i altanräcken, trappor och så vidare. Genom att välja Garden Lights kan du skapa en unik belysning som gör trädgården behaglig och stämningsfull när mörkret faller

Garden Lights, spotlights - Se mer på vår hemsida

Garden Lights, spotlights

Spotlights kan användas för att belysa mindre träd, buskar eller olika objekt i din trädgård. Tänk även på att en riktad spot mot en fasad, mur eller en stor trädstam ger ett djup i din trädgård. Genom att välja Garden Lights kan du skapa en unik belysning som gör trädgården behaglig och stämningsfull när mörkret faller.

Garden Lights, stenbelysning - Se mer på vår hemsida

Garden Lights, stenbelysning

Stenbelysning kan bland annat användas längs gångar, i rabatter eller runt en liten buske. Belysningen har ett stenliknande utseende och är en form av spotlight. Vissa av stenbelysningarna kan man ha under vatten (max 0,5 m) de är då märkta med IP 68 på produkten och förpackningen. Genom att välja Garden Lights kan du skapa en unik belysning som gör trädgården behaglig och stämningsfull när mörkret faller.

Garden Lights, stolplyktor och pollare - Se mer på vår hemsida

Garden Lights, stolplyktor och pollare

Stolplyktor och pollare kan placeras längs gångar, ut med din uteplats, mellan växter eller på gräsmattan. Armaturerna är utrustade med LED ljuskällor för energisnål belysning. Genom att välja Garden Lights kan du skapa en unik belysning som gör trädgården behaglig och stämningsfull när mörkret faller.

Garden Lights, utbyteslampor - Se mer på vår hemsida

Garden Lights, utbyteslampor

De flesta av trädgårdsbelysningarna i Garden Lights-konceptet är försedda med LED-ljuskällor. Den största fördelen med LED-ljus är att det har väldigt låg energiförbrukning och har en mycket lång brinntid. Lampan är skakstark och blir inte varm som halogenlampor eller vanliga glödlampor. LED-lampan byter du lika enkelt som en vanlig lampa. Till Garden Lights finns det ljuskällor i olika former och med olika ljusfärg att välja på.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår