AlltomBostad
 
ait-värmeteknik-sverige AB

Visa alla produkter från: ait-värmeteknik-sverige AB

Värmepumpar från ait-värmeteknik-sverige AB

Nyhet! Alterra Serien. - Se mer på vår hemsida

Nyhet! Alterra Serien.

Störst produktserie berg/jord/vatten med ännu bättre parametrar. Altera serien sparar plats, är kraftfull och allsidig. En helt ny produkt som snart kommer ut på den svenska marknaden.

Läs mer om Alterra på vår hemsida

SW 42 – 192H3 - Se mer på vår hemsida

SW 42 – 192H3

Standard värmepumpar Berg/Jord/Vatten 4-19 kW
- Kompakt effekt för alla värmesystem
- Passiv kyla somm tillval
- Inbyggd. borttagbar kompressorbox
- Framledningstemperatur upp till +65 °C
- Effekt: 4-19 kW
- Anslutning: 3-400

SWC 42 – 192H3/K3  SWCV 62H3/K3  SWCV 162H3/K3 - Se mer på vår hemsida

SWC 42 – 192H3/K3 SWCV 62H3/K3 SWCV 162H3/K3

Kompakta värmepumpar Berg/Jordan/Vatten 4-19 kW, med inverter 2-17 kW
- Flexibla installationsmöjligheter
- Finns med inbyggd passiv kyling
- Variant med inverterstyrning
- Inbygged: hydraulik och borttagbar kompressorbox
- Framledningstemperatur upp till +65 °C
- Effekt: 4-19 kW, med inverter: 2-17 kw
- Anslutning: 3-400

WZS 42 – 122H3M/K3M  WZSV 62H3M/K3M  WZSV 162H3M/K3M - Se mer på vår hemsida

WZS 42 – 122H3M/K3M WZSV 62H3M/K3M WZSV 162H3M/K3M

Kompletta värmepumpar Berg/Jord/Vatten 4-12 kW, med inverter 2-17 kW
- Sparar plats - uppvärmning och profuktion av varmt vatten i en enhet
- Finns med inbyggd passivkylning
- Variant med inverterstyrning
- Inbyggd: emaljerad varmvattenbehållare 178 l, hydraulik och borttagbar kompressorbox
- framledningstemperatur upp till +65 °C
- Effekt: 4-12 kW, med inverter: 2-17 kW
- Anslutning: 3-400 V

PWZS 42H3S - PWZS 122H3S - Se mer på vår hemsida

PWZS 42H3S - PWZS 122H3S

Finns i utföranden från 4 till 12 kW. Den nya PWZS-Serien. Uppvärmning och varmvattenberedning i en och samma enhet.

Vår nya värmepump PWZS kombinerar värme och varmvattenproduktion i en kompakt enhet. I PWZS-serien hittar du sofistikerad teknik, extremt tyst drift, 31 dBA, och med ett COP upp till 5! Med värmepumpsstyrningen kan du enkelt anpassa driften till dina egna behov, temperaturinställningar, nattsänkningar eller tidsstyrningar av såväl värme som varmvattentemperaturer. Du kan styra din värmepump från en smartphone eller dator med hjälp av vår AlphaApp eller AlphaWeb, var du än befinner dig!. PWZS är lätt att transportera och installera och tar liten plats, 60 x 62 x 185 cm.

LWD 50A/RX - LWD 90A - Se mer på vår hemsida

LWD 50A/RX - LWD 90A

Finns i utföranden för 5, 7 och 9 kW. Den reversibla modellen (RX) med kylfunktion finns i dimensionerna 5 kW och 9 kW.

Luft/vatten-värmepumparna i LWD-serien lämpar sig mycket bra i tättbebyggda områden eftersom de med sin ljudnivå, 45 dB(A) på 1 meters avstånd, hör till marknadens mest tystgående aggregat. Väggupphängning eller fristående uppställning samt många praktiska tillbehör ger en flexibel och enkel montering.

LW 101A - LW 310A - Se mer på vår hemsida

LW 101A - LW 310A

Den effektiva och mycket tystgående luft/vatten-värmepumpen LA 12.1 har en värmeeffekt på 12 kW och är avsedda för utetemperaturer ned till -20 °C. Vad gäller investeringen är luft/vatten-värmepumpar den mest kostnadseffektiva lösningen vid en jämförelse mellan alla värmepumptyper. Effektbandet sträcker sig från 10 till 31 kW värmeeffekt med COP-värden på upp till 4,2 (A7/W35) (EN 14511). För utomhusinstallerade luft/vatten-värmepumpar behövs inget luftkanalsystem. Kraven på fundament på uppställningsplatsen och på dragning av värmerör är relativt låga.

SWC 230 – SWC 330(K) - Se mer på vår hemsida

SWC 230 – SWC 330(K)

Finns i utföranden från 23 till 33 kW. Våra nya bergvärmepumpar i Compact-serien kan som tillval också levereras med inbyggd passiv kylning (K).

Bergvärmepumparna i SWC-serien är extra tystgående och kräver praktiskt taget ingen uppställningsyta. Enkel installation och inbyggda komponenter ger en snabb och okomplicerad uppställning. Dessutom kan bergvärmepumpar från Alpha InnoTec levereras med passiv kylning om så önskas.

LW 160 H-A/V - Se mer på vår hemsida

LW 160 H-A/V

Full kraft- bara när det behövs. LW160 H-A/V - inverterstyrda luft/vatten värmepumpar för utomhus installation.

Inverterstyrda luft/vatten värmepumpar anpassar effekten eft er behov. Den inverterstyrda kompressorn som iusterar sitt varvtal efter ditt aktuella behov gör denna variant av luft/vatten värmepump speciellt lämpad för energi och kostnadsbesparing. Enhetens styrka är att klara tuffa situationer. Vid renoveringar kommer dessa värmepumpar verkligen till sin fulla rätt. I utrymmen med radiatorer utnyttias värmepumpens höga framledningstemperatur på upp till 65 grader. Denna värmepump passar även utmärkt för system med fläktkonvektorer eller golwärme och därför är en värmepump utmärkt vid utb¡e av ditt gamla värmesystem.

LW 71A - LW 81A - Se mer på vår hemsida

LW 71A - LW 81A

För uppvärmning och varmvattenberedning. Finns i utföranden för 7 och 8 kW. Idealiska för både ny-, om- och tillbyggnad.

Luft/vatten-värmepumpar för utomhusinstallation – radiatorframledningstemperatur upp till +60 °C. Luft/vatten-värmepumparna för utomhusinstallation är utförda av högvärdigt aluminium. Det ger tre fördelar på samma gång. Aluminium är lättare och ger ett mycket bra skydd mot korrosion. Dessutom har aggregaten ett elegant och tilltalande utseende tack vare pulverbeläggningen av hög kvalitet.

LW 101 - LW 310 - Se mer på vår hemsida

LW 101 - LW 310

Värmepumparna för inomhusinstallation är avsedda för uppvärmning och varmvattenberedning. Finns i utföranden från 10 till 31 kW.

Luft/vatten-värmepumparna för inomhusinstallation finns med effekter från 10 till 31 kW. H-serien har utvecklats speciellt för moderniseringar. Serien är särskilt kraftfull när man har behov av hög framledningstemperatur och är oslagbar vid låg utetemperatur. Här kommer H-seriens fördelar till sin fulla rätt, med framledningstemperatur upp till 64 °C.

LW 160 H/V - Se mer på vår hemsida

LW 160 H/V

Full kraft- bara när det behövs. LW160 H/V - inverterstyrda luft/vatten värmepumpar för inomhus installation.

Inverterstyrda luft/vatten värmepumpar anpassar effekten eft er behov. Den inverterstyrda kompressorn som iusterar sitt varvtal efter ditt aktuella behov gör denna variant av luft/vatten värmepump speciellt lämpad för energi och kostnadsbesparing. Enhetens styrka är att klara tuffa situationer. Vid renoveringar kommer dessa värmepumpar verkligen till sin fulla rätt. I utrymmen med radiatorer utnyttias värmepumpens höga framledningstemperatur på upp till 65 grader. Denna värmepump passar även utmärkt för system med fläktkonvektorer eller golwärme och därför är en värmepump utmärkt vid utb¡e av ditt gamla värmesystem.

LWC 60 - LWC 120 - Se mer på vår hemsida

LWC 60 - LWC 120

För uppvärmning och varmvattenberedning. De viktigaste komponenterna, t.ex. cirkulationspump och utjämningskärl, finns redan inbyggda. Finns i utföranden för 6, 8, 10 och 12 kW.

Luft/vatten-värmepumpen i Compact-serien är den installationsvänliga lösningen för värmeeffekter från 6 till 12 kW. Projekterings- och installationsarbetet har för de här aggregaten reducerats till ett minimum. Compact-serien har flera viktiga komponenter inbyggda: cirkulationspump för radiator- och varmvattenladdning, omkopplingsventil för varmvattenkretsen, utjämningskärl, 6 eller 9 kW elvärmepatron som stöd för värme och varmvattenberedning, expansionskärl, säkerhetsventil och manometer för värmekretsen. Det blir inte bara mer utrymme i källaren utan sparar också installationstid och därmed kostnader.

Hydraulictower Dual för LWD 50A/RX – LWD 90A - Se mer på vår hemsida

Hydraulictower Dual för LWD 50A/RX – LWD 90A

Hydraulictower med sina många inbyggda komponenter är det perfekta komplementet till LWD-serien.

Hydraulictower från Alpha InnoTec innehåller den kompletta inomhusinstallationen i ett kompakt hölje med bara en halv kvadratmeters uppställningsyta och kan placeras praktiskt taget var som helst. Aggregatet sköter varmvattenberedningen med hjälp av en 200 liters tank och försörjer radiatornätet.

Hydraulictower HT 1 / HT 2 för LW 71 – 180A - Se mer på vår hemsida

Hydraulictower HT 1 / HT 2 för LW 71 – 180A

Enklare och snabbare kan man knappast projektera och installera luft/vatten-värmepumpar.

Vårt Hydraulictower är optimalt avstämd mot utomhusinstallerade värmepumpar med värmeeffekt upp till 19 kW. Allt är samlat i ett enda hölje: värmepumpsstyrenhet, Luxtronic 2.0, varmvattentank och utjämningskärl samt optimerade pumpmoduler.

AlphaWeb 2.0 - Se mer på vår hemsida

AlphaWeb 2.0

Värmepump + internet = sant!

Värmepumparna från ait-sverige är försedda med den innovativa och intelligenta styrenheten Luxtronik 2.0. Styrenheten är redan konfigurerad så att du kan komma åt den via internet med AlphaWeb 2.0. Med hjälp av Luxtronik 2.0 blir värmepumpen i praktiken en central styrenhet för byggnadens värmesystem. Det grafiska användargränssnittet gör manövreringen mycket enkel. Precis som på navigeringssystem i bilar kan man med en inställningsratt välja önskat program och bekräfta med en kort tryckning.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår