AlltomBostad
 
ait-värmeteknik-sverige AB

Visa alla produkter från: ait-värmeteknik-sverige AB

LWC 60 - LWC 120 - Se mer på vår hemsida

LWC 60 - LWC 120

För uppvärmning och varmvattenberedning. De viktigaste komponenterna, t.ex. cirkulationspump och utjämningskärl, finns redan inbyggda. Finns i utföranden för 6, 8, 10 och 12 kW.

Luft/vatten-värmepumpen i Compact-serien är den installationsvänliga lösningen för värmeeffekter från 6 till 12 kW. Projekterings- och installationsarbetet har för de här aggregaten reducerats till ett minimum. Compact-serien har flera viktiga komponenter inbyggda: cirkulationspump för radiator- och varmvattenladdning, omkopplingsventil för varmvattenkretsen, utjämningskärl, 6 eller 9 kW elvärmepatron som stöd för värme och varmvattenberedning, expansionskärl, säkerhetsventil och manometer för värmekretsen. Det blir inte bara mer utrymme i källaren utan sparar också installationstid och därmed kostnader.

Sökord: Värmepumpar, Värmepump, Luft/Vatten värmepump, Jordvärme, Bergvärme, Markvärme, Ackumulatortank.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår