AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

2 maj 2012

Alla balla kalas- 200 kalastips för partyprissar!

"På inbjudningslistan: Hulken, Lady Gaga, Gene Simmons och ett rosa lejon som tjongade nosen rätt ner i dödskallefatet". Så kan det vara om det är ett monsterkalas. Då kan man servera giftspindlar, ödleögon och annat gott. Men ska det vara ett cirkuskalas får man satsa på att göra egna såpbubblor, göra röda clownnäsor av äggkartonger och bjuda på popcorn i strut.
I boken Alla balla kalas finns 200 kalastips för alla partyprissar! Boken är gjord av trion Ann Söderlund, Isabelle Mc Allister och Christina Breeze Le Guellaff och den visar att man kan tillverka många saker själv för att få en extra effekt och för att det inte ska bli så dyrt. Det går att ordna roliga och spännande kalas som inte kräver så mycket förberedelser. Kul att det går att göra det lilla extra inför barnkalaset, även om man inte kan eller vill planera i veckor.

Alla balla kalas- 200 kalastips för partyprissar!

Alla balla kalas - 20 kalastips för alla partyprissar säljs på ICA för cirka 149 kr.Nyckelord:

Barn

Besök

Inspiration

Nyheter

Övrigt

Presenter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår