AlltomBostad
 

Allaway lanserar nytt!

Allaway lanserar nytt!

Fullständig användarkomfort

Smidigt väggstativ
Med hjälp av väggstativet kan centraldammsugarna enkelt monteras på väggen. Till- och frånluften kan ledas till stativet från endera sidan, då stativet är vridbart. Centralenhetens fästs stadigt i väggstativet med hjälp av det nya click-fästet varefter till- och frånlufts rören monteras på plats.

Integrerad sugdosa
Sugdosan på framsidan gör det möjligt att använda dammsugaren där centralenheten finns monterad, vilket även utökar användningsområdet- och objekten för dammsugaren. (modeller i AZ-serien)

Med eller utan dammpåse
Användning av dammpåse i dammbehållaren gör tömningen av dammet ännu mer hygienisk och bekväm. Dammpåsen finns tillgänglig som tilläggsutrustning till alla modeller.

Stor och rymlig dammbehållare med snabbfäste
Planeringens fokus på detaljer syns till exempel i hur enkelt det är att tömma dammbehållaren. De lättillgängliga handtagen och behållaren som fästs i 360°-läge gör tömningen till en enkel process. (modeller i Z-serien)

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår