Allaway

Visa alla produkter från: Allaway

Centraldammsugare från Allaway

Allaway lanserar nytt! Serierna AZ-och AX - Se mer på vår hemsida

Allaway lanserar nytt! Serierna AZ-och AX

Renare inomhusluft med en ny intelligent centraldammsugare

Allaways nya centraldammsugare kombinerar vår välkända kvalitet tillsammans med en stilren skandinavisk design och många smarta funktioner.

Varje detalj är noga utvecklad och designad för att uppnå bästa tänkbara komfort och hållbarhet, allt för att du ska få en så smidig och enkel städning som möjligt. När du väljer en centraldammsugare från Allaway gör du även ett klokt val för miljön.

PM-serien - Se mer på vår hemsida

PM-serien

PM-serien Nybyggda hus har ofta ont om biutrymmen. Därför har Allaway tagit fram PM-serien, som erbjuder tysta, kompakta centralenheter med hög effekt. PM-modellerna monteras på en väggställning, som fälls in i väggmaterialetför helt osynlig rördragning. Kapslingsklassen är IPx4, vilket är godkänt för montering i våtrum. Man kan alltså placera centralenheten var som helst i bostaden.

BA-serien - Se mer på vår hemsida

BA-serien

Centralenheter i stålplåt för placering i sekundära utrymmen som förråd, källare, garage etc. Godkända för placering i våta och fuktiga utrymmen

Duo - Se mer på vår hemsida

Duo

Duo är en liten kompakt centralenhet avsedd för lägenheter, radhus eller fritidshus. Lättplacerad vågrätt eller lodrätt.

Allaway M1000 - Se mer på vår hemsida

Allaway M1000

M 1000 är en centraldammsugare för aktivt professionellt och halvprofessionellt bruk samt för stora egnahemshus och villor med stora ytor som ska städas och för ett stort antal gångtimmar. Tack vare sin kompakta storlek lämpar sig M 1000 väl i mindre monteringsutrymmen. Användningsobjekt för centralenheten M 1000 är i synnerhet daghem, små service- och vårdhem, kontorslokaler och stora villor.

TIllbehör - Se mer på vår hemsida

TIllbehör

Adapterkit, Filterskydd, Föravskiljare EE-20, Roterande munstycken, Skräplucka