AlltomBostad
 
Älvsbyhus AB

Visa alla produkter från: Älvsbyhus AB

Trähus från Älvsbyhus AB

Alvar 1,5-planshus 85 m² - Se mer på vår hemsida

Alvar 1,5-planshus 85 m²

Med Alvar får du två praktiska klädkammare och innanför badrummet hittar du ett rymligt förråd som med fördel kan byggas om till en bastu. Den stora tvättstugan ger direktaccess till utemiljön och har gott om utrymme för vardagsbestyren. Tack vare sin storlek och de smarta förvaringsmöjligheterna passar Alvar riktigt bra som fritidshus, särskilt om man prioriterar ett litet men praktiskt kök.

Åse 1.5-planshus 107 m² - Se mer på vår hemsida

Åse 1.5-planshus 107 m²

Med Åse har vi helt integrerat köket med vardagsrummet i en härligt öppen lösning. Tack vare att sovrum, kök och vardagsrum ligger på samma sida av huset passar Åse särskilt bra för tomter med spännande utsikt i ena riktningen.

Åse erbjuder en flexibel lösning för bottenvåningen beroende på hur många sovrum du behöver. I det gigantiska kombinerade köket och vardagsrummet kan man enkelt dela av för ytterligare ett stort sovrum utan att den öppna känslan i planlösningen försvinner.

Astrid 1.5-planshus 107 m² - Se mer på vår hemsida

Astrid 1.5-planshus 107 m²

Astrid är baserat på vår bästsäljare. Husmodellen med inredningsbar övervåning passar lika bra för familjevardagen som trevlig samvaro med släkt och vänner. Bottenvåningen har en stor öppen lösning mellan kök och vardagsrum och ger bra plats för både matlagning och umgänge.

Från balkongdörren i vardagsrummet och från den rymliga tvättstugan ges enkel tillgång till utemiljön. Med ett rymligt master bedroom och ett stort sovrum på markplan är Astrid en perfekt start för en växande familj.

Edith 1.5-planshus 107 m² - Se mer på vår hemsida

Edith 1.5-planshus 107 m²

I Edith får du två sovrum och ett rymligt vardagsrum som är avskilt från det stora köket, som även fungerar som matsal – den perfekta samlingsplatsen för familjen. Edith ger familjen rum att leva och umgås. Med ett stort och härligt kök finns det plats för gemensam frukost, lunch och middag och nära tillgång till såväl tvättstuga som badrum. Det också att dela av det rymliga vardagsrummet för att hysa ytterligare ett sovrum redan på bottenvåningen.

Edvard 1.5-planshus 129 m² - Se mer på vår hemsida

Edvard 1.5-planshus 129 m²

Edvard är en av våra största husmodeller och här får även den stora familjen plats att bo och leva. Det härliga öppna köket har direkt tillgång till vardagsrum och matsal liksom till den praktiska tvättstugan.

Köket är väl tilltaget för både matlagning och sociala sammanhang. Tack vare närheten och den stora öppningen till vardagsrummet blir gästerna aldrig lämnade ensamma. Önskar man ännu större öppning kan kyl och frys vridas 90 grader och ger då också plats för en praktisk köksö.

Elsa 1-planshus 85 m² - Se mer på vår hemsida

Elsa 1-planshus 85 m²

Du har allt du behöver på en våning med Elsa. Ett stort sovrum och ett stort kök med direkt tillgång till ett rymligt vardagsrum, som vid behov går att dela av för att få ytterligare ett sovrum innanför köket. Det här är en av Älvsbyhus mest yteffektiva husmodeller och är även lämpligt som parhus, när man vill få in ett dubbelt boende på en begränsad tomt. Det perfekta huset för urbana miljöer eller på landet när man prioriterar uteplatsen framför insidan.

Greta 1-planshus 107 m² - Se mer på vår hemsida

Greta 1-planshus 107 m²

Planlösningen för Greta är baserat på en av våra genom tiderna mest sålda husmodeller. Allt på ett plan betyder att allt är färdigt när du köper huset. Med Greta får du två stora sovrum, en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en stor och rymlig tvättstuga – allt på en våning. Du kan välja till extra låga fönster och helglasad dörr i vardagsrummet så får du ännu bättre utsikt över uteplats och trädgård.

Henrik 1.5-planshus 129 m² - Se mer på vår hemsida

Henrik 1.5-planshus 129 m²

Här kan vi snacka öppen planlösning – i huset Henrik går det öppna köket och vardagsrummet att förlänga i nästan hela husets längd! Perfekt för dig som har ett rikt umgänge och kanske nöjer dig med något färre sovrum alternativt förlägger dem på övervåningen. Henrik är en av Älvsbyhus mest spännande modeller tack vare sin otraditionella planlösning på markplan. Kombinera detta med en unik lösning på den oinredda övervåningen och du får en bostad som får ett och annat ögonbryn att höjas.

Linnéa 1-planshus 129 m² - Se mer på vår hemsida

Linnéa 1-planshus 129 m²

Ett stort hus som passar mindre familjer som vill ha extra plats. En stor öppen lösning för vardagsrum och köket gör att dina gäster aldrig behöver bli lämnade ensamma när middagen förbereds. Linnéa levereras med tre sovrum, det största har direkt tillgång till en rymlig klädkammare. För en större familj med behov av ytterligare ett sovrum går det som tillval att få som en del av vardagsrummet. Med ett badrum och en mindre toalett behöver man sällan trängas.

Selma 1.5-planshus 85 m² - Se mer på vår hemsida

Selma 1.5-planshus 85 m²

Med Selma får du ett litet, mysigt och gediget trähus fördelat på 85 m² på bottenvåningen och en inredningsbar övervåning som ger ytterligare 44 m² när det behövs. Köket i Selma är rejält tilltaget med utrymme både för god matlagning och att umgås i. Från köket har man också direkt tillgång till vardagsrummet och ett extra sovrum om man så önskar. Det stora sovrummet, badrum samt tvättstuga är placerat i husets andra ände och tvättstugan ger en extra möjlighet till ytterdörr på gaveln.

Tove 1-planshus 150 m² - Se mer på vår hemsida

Tove 1-planshus 150 m²

Ett rymligt vinkelhus med många möjligheter! Som standard får du tre sovrum, en rymlig klädkammare/walk-in-closet till det största sovrummet, två badrum, tvättstuga, stort och rymligt kök med öppen planlösning in till matsalen och vardagsrummet. Förutom den fina insidan har du möjlighet att skapa en fantastisk uteplats med direkt tillgång från både sovrum och vardagsrum. Tove är ett stort hus som vi verkligen lyckats skapa mycket med.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår