AlltomBostad
 
Amazing LED Design

Visa alla produkter från: Amazing LED Design

Belysning från Amazing LED Design

Badrumsbelysning - Se mer på vår hemsida

Badrumsbelysning

I badrum kan en hel del olika LED-armaturer och lampor användas. Med badumsbelysningar är det viktigt att man använder armaturer som har rätt anpassat skydd mot intrång och vatten (IP-skydd). Vid användning nära badkar och dusch måste t ex armaturerna ha ett IP-skydd på minst 44. Detta betyder att de tål strilande vatten från alla vinklar.

Bordslampor - Se mer på vår hemsida

Bordslampor

Bordslampor, skrivbordslampor och fönsterlampor för ditt moderna hem eller företag. Våra designlampor från bland annat AZzardo Design är mycket eleganta och exklusiva. Vi har moderna bordsarmaturer med mycket intressant design.

Golvlampor - Se mer på vår hemsida

Golvlampor

Våra eleganta golvlampor från bland annat AZzardo Design förhöjer garanterat lyxkänslan i ditt hem. Här hittar du designlampor för belysning av bland annat soffgrupper samt fristående golvlampor som kan lyfta ett rum genom sin exklusiva design.

Golvlampor kan variera mycket i storlek och kan, om du vill, har en stor påverkan på rummet. Du har därför möjlighet att välja en lamparmatur med en mer dominerande design om du vill fylla ett rum med en armatur som drar ögonen till sig.

Köksbelysning - Se mer på vår hemsida

Köksbelysning

Det finns olika varianter av LED-belysning för kök. Vanligast är det med downlights under köksskåpen som lyser upp arbetsutrymmet på köksbänken. Dessa kan vara infällda spotlights eller designade mindre armaturer. Det finns även andra alternativ till bänkbelysning i kök som du hittar i vårt utbud här nedan.

LED-Paneler - Se mer på vår hemsida

LED-Paneler

Rektangulära och kvadratiska LED-paneler används ofta i så kallade T-profiltak och finns med olika standardmått. Dessa ser man ofta på kontor och i korridorer på sjukhus, hotell och skolor mm. Det finns dock även andra sätt att installera LED-paneler på. Till exempel kan man ha dom utanpåliggande då de brukar vara mycket tunna, eller hängandes ner från taket. Panelerna är alltså inte alls framtagna endast för T-profiltaken utan kan användas i alla möjliga tak.

LED-Strips - Se mer på vår hemsida

LED-Strips

LED-strips eller LED-slingor har många användningsområden tack vare att de är väldigt flexibla. Tanken med dessa ljusslingor är att de ska belysa utan att vara synliga. LED-strips kan användas både inomhus och utomhus. Ska du använda de som utomhusbelysning är det viktigt att du väljer en slinga med rätt IP-skydd för den plats du ska placera den på.

Taklampor - Se mer på vår hemsida

Taklampor

Se vårt stora och varierade sortiment taklampor med modern och exklusiv design. Vi erbjuder designlampor för privata hem, butiker, restauranger, hotell, kontor med mera.

Vi har både takarmaturer med integrerad LED-ljuskälla (LED-armaturer) och armaturer för externa lampor. I dessa armaturer kan även andra ljuskällor än LED användas men vi rekommenderar alltid LED-lampor och har därför tagit fram rekommendationer på passande LED-lampor ur vårt sortiment som passar till de olika armaturerna.

Övrigt - Se mer på vår hemsida

Övrigt

Dimrar, nätagregat, styrdon, strömbrytare och övriga tillbehör

Industribelysning - Se mer på vår hemsida

Industribelysning

Industrier, lager och verkstäder tillhör platser där mycket energi går åt till belysning. Utrymmena är ofta stora och takhöjden hög vilket gör att riktigt kraftigfulla lampor krävs för att få den arbetsmiljö som önskas.

Med hjälp av LED-belysning kan man spara upp till 80% i elförbrukning vilket blir stora ekonomiska besparingar för många företag. Samtidigt gör man ett miljömedvetet val genom att använda LED-lampor och LED-lysrör i sina lokaler.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår