AlltomBostad
 
Amazing LED Design

Visa alla produkter från: Amazing LED Design

Utomhusbelysning från Amazing LED Design

Fasadbelysning - Se mer på vår hemsida

Fasadbelysning

Den stora fördelen med att använda LED-ljus till fasadbelysning är att energiförbrukningen blir upp till 80% lägre. Istället för att stor del av energin i belysningen går åt till värme tar LED-belysningar istället bättre vara på energin för att enbart bilda ljus.

Idag finns riktigt starka LED-fasadbelysningar som ger samma ljusstyrka som en 1 200W strålkastare. Detta har medfört att LED-belysning användas som fasadbelysning av mycket stora byggnader och är en stor del av all belysning i våra storstäder.

LED-Paneler - Se mer på vår hemsida

LED-Paneler

Rektangulära och kvadratiska LED-paneler används ofta i så kallade T-profiltak och finns med olika standardmått. Dessa ser man ofta på kontor och i korridorer på sjukhus, hotell och skolor mm. Det finns dock även andra sätt att installera LED-paneler på. Till exempel kan man ha dom utanpåliggande då de brukar vara mycket tunna, eller hängandes ner från taket. Panelerna är alltså inte alls framtagna endast för T-profiltaken utan kan användas i alla möjliga tak.

LED-Strips - Se mer på vår hemsida

LED-Strips

LED-strips eller LED-slingor har många användningsområden tack vare att de är väldigt flexibla. Tanken med dessa ljusslingor är att de ska belysa utan att vara synliga. LED-strips kan användas både inomhus och utomhus. Ska du använda de som utomhusbelysning är det viktigt att du väljer en slinga med rätt IP-skydd för den plats du ska placera den på.

Utomhusbelysning - Se mer på vår hemsida

Utomhusbelysning

Fasadbelysning, Trädgårdsbelysning, LED - Strålkastare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår