AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

11 maj 2016

Ananas på tapeten!

Äntligen tapetserar man alla väggar igen och inte bara en fondvägg. Jag har själv aldrig haft någon fondvägg för om jag hittar en tapet jag gillar då vill jag ha den på alla väggar i rummet. Mycket yta försvinner ju ändå till dörrar och fönster så jag tycker att man kan gå all-in även på brokiga mönster. Mönster känns hemtrevligt tycker jag, kanske är det också för att man har vuxit upp med medaljonger och prästkragar på väggarna, så det känns hemtamt på något sätt. Kolla till exempel in amerikanska Hygge & West www.hyggeandwest.com och de spännande contemporary designers de två grundarna knutit till sig. Det har både tapeter som är lite diskreta och andra som är allt annat än diskret. De är handtryckta med screentryck och de finns bl. a. hos Engelska Tapetmagasinet, Göteborg, Tapetorama, Malmö, Måleributiken i Alvik, Stockholm, och på nätet förstås. Spana in den här till exempel - ananas uppåt väggarna! Love it!

Pinapple från Rifle Paper Co hos Hygge and West
Pinapple från Rifle Paper Co hos Hygge and West

Tapet med ananas från RIFLE PAPER CO hos www.hyggeandwest.com. Tapeten finns i färgerna ebony, blue, sorbet, mint och yellow och de kostar $190/rulle. Såg att det var rea nu på den mintfärgade för $114/rulle. Superhärlig färg!

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Sovrum

Tapet

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår