AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

11 juni 2015

Anlägg gångar i trädgården

Jag har precis varit och tittat på kolonilotterna i Skansktull och NU vet jag vad det är som fattas i min trädgård, det är ju gångar! Min trädgård består av en gigantisk gräsmatta som är kantad med en massa buskar. Det är bra, mysigt och ombonat tycker jag. Sen står det en hel del buskar och träd lite här och där...och jag tror att det här är rätt vanligt man har det så. Mycket efter kanterna och inte så mycket i mitten.... Jag gillar att ha en del öppna ytor med bara gräsmatta, där man kan spela fotboll och så vidare, men i en del av trädgården är ju nu sugen på att anlägga lite gångar och plantera runtomkring dem. Så att det blir lite som en upptäcksfärd när man går där.

Kolonilotter med sköna gångar Foto: Annika Rådlund
Kolonilotter med sköna gångar Foto: Annika Rådlund

Om du har möjlighet, besök trädgårdskolonier. Där lyckas folk verkligen få till det så himla bra, eftersom ALLT ska in på liten yta. Love it! Passar mig perfekt, more is more liksom. Sen gör man gångar igenom, så att man kommer förbi och fram.

 

Följ gärna Allt om bostad på facebookNyckelord:

Detaljer

Inspiration

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår