AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 augusti 2012

Antikviteter i modern miljö- lär dig blanda!

Antikviteter i modern miljö är en idé- och inspirationsbok för alla som är intresserade av antikviteter. Den ger inspiration till att våga inreda med äldre föremål, att helt enkelt blanda gammalt och nytt och det finns tips att följa. Författaren beskriver också olika tidsepoker och vad som kännetecknar renässansen, barocken, rokokon, gustavianskt, empiren, almogen och nystilarna. Boken är illustrerad med fina fotografier och ämnen som hur man ser skillnad på antik möbel och en nyproducerad och hur man värderar möbler tas också upp.
Härlig coffeetable bok!

Antikviteter i Modern miiljö av Karin Laserow och Britt Berg. Foto: Niklas Lundström
Antikviteter i Modern miiljö av Karin Laserow och Britt Berg. Foto: Niklas Lundström

Karin Laserow som har arbetat i över trettio år med antikviteter och driver en egen firma Laserow Antiques & Interior med butiker i Skåne och i New York. Hon har i många år hållit kurser om konst och antikviteter, Utgiven augusti 2012, pris cirka 265 kr, Norstedts förlag.


Norstedts förlagNyckelord:

Böcker

Inredning

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår