AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

10 juni 2015

Äntligen ny vattenslang! Som till och med expanderar!

Vissa detaljer bryr jag mig mindra om än andra, men om saker ser lortiga eller trasiga ut...då gillar jag det inget vidare. I mitt hus så är vattenutkastaren i hörnet där ett av borden är. Det enda hörn som det går att sitta i när det är blåsigt ute, som det har varit ungefär varje dag nu. Då blir det vindstila där i vinkeln. Men istället för att njuta av naturen och stilheten...vad gör jag då? Jo, jag sitter och stör mig på att vattenslangen har sett sina bästa dagar. Men, istället för att sitta och gnälla över det har jag nu bytt ut den mot en slang i en glad blå färg. Samma färg som det är på spröjsen kring fönstren.

Vattenslang från Rusta. Foto: Annika Rådlund
Vattenslang från Rusta. Foto: Annika Rådlund

Blått är flott! Just nu är det rea på de här vattenslangarna från Rusta, de har kostat 199 kr men nu kostar de 149 kr. Vattenslang Flexi i polyester och latex expanderar från 5-15 meter när vattnet får tryck. Sprutmunstycke och krankoppling ingår. Finns i olika färger. Nu ska jag bara hitta en vettig upphägning till den så att den inte bara ligger där och sladdrar.

http://www.rusta.com/se/vattenslang-flexi-p62401199.aspxNyckelord:

Detaljer

Inspiration

Nyheter

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår