AlltomBostad
 

Använd ROT-Avdraget

Använd ROT-Avdraget

Kom ihåg att utnyttja ROT-avdraget vid din värmepumps-installation

Rot-avdraget innebär att du får dra av 30% av installationskostnaden vid köp av en värmepump. Avdraget kan göras direkt på fakturan från din installatör, vilket innebär att du slipper ligga ute med pengarna.

Inte nog med att en värmepump från Mitsubishi Electric kan sänka dina värmekostnader med upp till 80%. Du får även 30% rabatt på arbetskostnaden för installationen som kan ge dig denna besparing.
För installation av en luft/vatten-värmepump räknas arbetskostnaden ut genom en schablon framtagen av Skatteverket och Svenska Värmepumpsföreningen.

Exakt hur stor besparingen blir vid en värmepumpsinstallation skiljer sig från fall till fall, eftersom förutsättningarna varierar mycket. Kontakta din lokala Mitsubishi Electric-återförsäljare för att få reda på hur stor arbetskostnaden är för din installation.

Så fungerar ROT-avdraget

ROT-avdraget är kopplat till individen och ej till fastigheten. Detta innebär att varje delägare av ett småhus har möjlighet att få en skattereduktion på upp till 50 000 kronor/år (ett par som äger huset tillsammans, kan alltså få en sammanlagd skattereduktion på 100 000 kronor/år).

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår