AlltomBostad
 
Aqua Invent AB

Visa alla produkter från: Aqua Invent AB

Avsyrningsfilter typ A - Se mer på vår hemsida

Avsyrningsfilter typ A

Avsyrningsfilter A i vår Enviro filter ®-serie är ett uppströmsfilter som normalt skall monteras mellan pump och tryckkärl. Därför är pumpkapaciteten helt avgörande för val av filterstorlek.

A-filtret är originalet (vårt patent nr SE 8803861) som fungerar naturligt utan kemikalier, är helautomatiskt och driftsäkert. Filtret klarar stora vattenuttag och ger ett jämnt pH-värde oberoende av variationer i vattenuttaget. Även vid begränsad vattentillgång passar A-filtret utmärkt eftersom att det inte förbrukar spolvatten. Alla detaljer i filtret är korrosionssäkra. Det verksamma filtermediat är Magnodol (halvbränd dolomit).

Sökord: Vattenrening, Vattenfilter, Vattenanalys, Vatten, Avhärdningsfilter, Filter, Dricksvatten, vattenproblem, Mikrosvamp, Hushållsfilter, Humusfilter, Avjärningsfilter, Avsyrningsfilter, Nitratfilter Adsorbtionsfilter.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår