AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

28 februari 2017

Arabias nya sommarporslin med Mumin

Arabia lanserar säsongsvis olika Muminmuggar, medan andra mönster i sortimentet finns under längre perioder. Vi köper inte alla muggar men det har blivit en några under åren, och min son brukar få i present ibland från släktingarna i Finland. Jag tycker att de här porslinsserierna är så fina (det finns fat, skålar osv också) och de har så många söta detaljer. På årets sommarserie är Muminfamiljen på äventyr på en teater. De har tvingats fly från det översvämmade Muminhuset och ett underligt förbiflytande hus, som är en teater, blir deras räddning. Illustrationerna på den här serien baserar sig på Tove Janssons bok ”Farlig midsommar” som lanserades år 1954.

På teatern kan alla spela vem som helst. Foto: Arabia
På teatern kan alla spela vem som helst. Foto: Arabia

Säsongsprodukterna för sommaren 2017 fortsätter på midsommartemat genom att sammanfatta händelserna före den egentliga midsommarnatten som var temat för säsongskärlen år 2016. Arabias sommarservis är illustrerad av keramikern Tove Slotte och erien består av en mugg, en tallrik samt två olika kaffeskedar. Bra doppresenter tycker jag! Och de passar förstås till barnens födelsedagar och till barnsliga vuxna.

De ungefärliga priserna kommer att ligga på: Mugg 249 kr, tallrik 19 cm, sked 99 kr. De finns bara under en begränsad tid, från 27 mars till 31 augusti 2017. 


Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

 

www.arabia.comNyckelord:

Detaljer

Nyheter

Porslin

Presenter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår