AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

21 september 2013

Årets julklapp - uppblåsbar tomte till trädgården?

På nätet kan man hitta så roliga saker, det går ju att handla från nästan hela världen. Ibland hittar man sidor där det inte år att skicka till Sverige, men om man då ser vad prylen heter så brukar det gå att fortsätta söka tills man hittar en sida som säljer till Sverige. Ibland kan man till och med hitta ett svenskt företag till sist som har just den prylen. Här hittade jag en galen sak, en uppblåsbar dansande tomte med belysning, för trädgården. Den är till och med större än mig (och jag är 176 cm), den här är 6 " så då är den lite högre än mig till och med. På Amazon.com finns det några som säljer dem begagnade också, i olika skick. Det här blir knappast "Årets julklapp", men kul grej för någon rolig person som vågar sticka ut i grannskapet.

Dansande uppblåsbar tomte
Dansande uppblåsbar tomte

6' H Animated Airblown Santa Dancing Hula Chrismtas Inflatable - Garden outdoor decoration. Priserna varierar på sidan då de är i olika skick, $49.99 för tomte där dansfunktionen är borta (gammal trött tomte?), $69.99 för bra skick, $140.44 för nyskick.

AmazonNyckelord:

Detaljer

Jul

Julpynt

Presenter

Prylar

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår