AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 september 2016

Årets roliga julkulor på Rusta

På pressdagen i augusti hade vi chansen att kolla in julens nyheter. Kan kännas lite tidigt när man precis kommit från semestern... men för oss i den här världen så börjar vi planera allt vi ska skriva om innan jul under hösten.
Rustas julgranskulor är ju alltid roliga att titta på, det verkar inte finnas någon ände på fantasin där. I år kommer det bland annat att finnas en glammig mikrofon, ett fabergéägg och tärningar.
Min son har samlat ihop en del lustiga julgransdekorationer under åren (ja, det är jag som inte kan låta bli att köpa dem) han har bland annat tomten som Superman och en tomte som kör Harley i flip-flops. Själv har jag både ett par rosa skridskor med dun-kant och ett par rosa flip-flops som jag har fått i present. Det brukar alltid bli några skratt och kommentarer när folk upptäcker de lite udda dekorationerna i granen. I år har vi faktiskt ännu en nykomling. YODA! Som vi fick av min vän Gail i USA i somras. Ska lägga upp en bild sen när han hänger den. May the force be with us this christmas.

Julgransdekorationer från Rusta. Mikrofon, fabergéägg och tärningar. Foto: Annika Rådlund
Julgransdekorationer från Rusta. Mikrofon, fabergéägg och tärningar. Foto: Annika Rådlund

Priset på dekorationerna hos Rusta brukar ligga på cirka 30 kr. Ibland har de fyra för hundra kronor eller något sådant. Vet inte om de har ramlat in i butikerna ännu, men det brukar de göra under oktober i alla fall.
Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.rusta.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Jul

Julpynt

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår