AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

14 februari 2014

Årets trädgårdsprodukt

2013 blev den Gröna lampan från Hasselfors trädgård blev vald till Årets trädgårsprodukt vid Elmia garden awards. Gröna lampan är en smart växtbelysning i enkel nordisk formgivning med lampor som ger växterna rätt energi. Under Gröna lampan trivs örter och andra växter inomhus året om, och därmed kan man även komma igång tidigt med att förodla småplantor på våren. Vilken som blir Årets trädgårdsprodukt 2014 är inte klart än, priset delas ut i mars.

Årets trädgårdsprodukt

Gröna lampan som blev utsedd till årets svenska trädgårdsprodukt 2013 under Elmia Garden Awards är tillverkad av bokträ och vitlackerad metall. Två växtlampor med rätt ljusfördelning ingår i förpackningen. Lampan är designad av Linda Bergroth som blev utsedd till Finlands unga Designer of the Year 2012.

 

Hasselfors garden
G
illa gärna Allt om bostad på facebookNyckelord:

Belysning

Blommor

Detaljer

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår