AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 april 2017

Årets Trädgårdsprodukt 2017

Utmärkelsen Årets Trädgårdsprodukt 2017, Elmia Garden Award, har i år gått till Design Björn Lidbrandt för hans planteringsring i betong. Den ska skydda träd och buskar där robotgräsklippare sköter gräsklippandet samtidigt som den blir en stilren detalj i trädgården. Planteringsringen har funnits på marknaden sedan 2015 men har endast marknadsförts på hemsidan och via sociala medier då det jönköpingsbaserade bolaget Design Björn Lidbrandt drivs vid sidan av Björns ordinarie jobb. Men i och med utmärkelsen kommer nog försäljningen att ta fart!

Planteringsring  i betong Foto: Björn Lidbrandt
Planteringsring i betong Foto: Björn Lidbrandt

Planteringsringen ska vara enkel att placera och den helgjutna konstruktionen ska göra att den ligger bra oavsett underlag. Den uppskjutna kanten utgör ett skydd som gör att självgående gräsklippare vänder istället för att köra på nyplanterade träd och buskar.
Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.planteringsring.seNyckelord:

Blommor

Detaljer

Inspiration

Mässor

Nyheter

Prylar

Tips

Trädgård

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår