AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

18 juni 2013

Arkitektritad friggebod

Mem arkitekter har formgivit den här snygga friggeboden som heter Evigheten. Huset muras och putsas med material från Finja. Ett perfekt extrarum för gäster, tonåringarna eller en rofylld plats för vila. Evigheten består av två runda ytor; ett större rum för inomhusaktiviteter och en uteterrass med sittbänk. Sittplatsen på uteterrassen är omgiven av väggar som ramar in och skapar en vind- och insynsskyddad plats. Arkitekten Karin Hvid Rydell hade en vision om en friggebod med organiska former, vars mjuka välvda väggar skulle tillföra konstruktionen något alldeles extra. Det får man verkligen säga att hon lyckades med.

Evigheten/Finja
Evigheten/Finja

Evigheten - en friggebodsdröm från Finja Broschyren Evigheten ger inspiration till den som vill mura en egen variant av den evighetsformade friggeboden och den finns att ladda ner här.Nyckelord:

Arkitektur

Bostäder

Bygg

Inspiration

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår