AlltomBostad
 
Arrow Skandinavien AB

Visa alla produkter från: Arrow Skandinavien AB

Bastu från Arrow Skandinavien AB

Arrow ångbastu 6126 - Se mer på vår hemsida

Arrow ångbastu 6126

Ångbastun 6126 är en lyxig ångbastu med badkar. Den är av den större varianten och erbjuder både radio och streamad musik via bluetooth. Ångbastu 6126 är försedd med badkar, massagehanddusch, fotmassage, kroppsduschar, takdusch, MORA termostat, radio, bluetooth för att streama musik, LED-display med touch-knappar, LED-takbelysning, färgskiftande LED-väggbelysning, doftbehållare, fläkt, sittplats, spegel, hyllor, tonat säkerhetsglas och löstagbar front. (1 fas, 16 amp)

Arrow ångbastu 6130 - Se mer på vår hemsida

Arrow ångbastu 6130

Lyssna på musik eller radio i Arrows fyrkantiga ångbastu. Ångbastun är försedd med massagehanddusch, kroppsduschar, takdusch, termostat från MORA, radio, USB-kontakt för tex musik/mp3, LED-display med touch-knappar, LED-belysning, doftbehållare, fläkt, sittplats, spegel, hylla och tonat säkerhetsglas. 850x1150 mm. Höjd 2170 mm.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår