Arrow Trädgårdsbodar

Visa alla produkter från: Arrow Trädgårdsbodar

Friggebodar & Förråd från Arrow Trädgårdsbodar

Hamlet - Se mer på vår hemsida

Hamlet

Har du tröttnat på oordningen i din trädgård? Vet du aldrig var du skall börja leta efter krattan eller spaden? Med en trädgårdsbod blir din trädgård trevligare och dina redskap finns samlade på en plats. Trädgårdsmöblerna håller sig snyggare om de förvaras i boden under vintern.

Hamlet är tillverkad av specialbehandlade stålplattor som är lackerade på insidan och på utsidan är de lackerade med en vinylfärg. Boden har dubbla skjutdörrar och finns i fem storlekar, 4 – 11 kvm.

Admiral - Se mer på vår hemsida

Admiral

Admiral är den bästa boden i Arrows sortiment då den är först varmgalvaniserad och sedan målad med en beständig vinylfärg. Boden är både rost- och reptåligare än de andra varianterna.

Admiral har stora fina genomskinliga paneler i taket för bra ljusinsläpp. Den har extra förstärkningar i både väggar och tak, vilket underlättar upphängning av redskap etc.

Boden har dubbla gångjärnsdörrar med lås.

Dallas - Se mer på vår hemsida

Dallas

Boden är tillverkad av profilerade stålplattor som är elgalvaniserade och koboltbehandlade. Därefter är stålplattorna grundmålade och färdigbehandlade med polyesterfärg.Stålplattorna är profilerade och monteras liggande omlott i ramen som ger ökad styrka och stabilitet, samt att boden är lättare att montera än Hamlet. För att få fram träimitationen är plattorna ytbehandlade 2 gånger. ​

Boden har dubbla, specialförstärkta skjutdörrar på teflonglid som ger god funktion i många år. Boden är dessutom extraförstärkt i tak och sidor.

Dallas Vinyl - Se mer på vår hemsida

Dallas Vinyl

Efter att ha fått samma behandling som de andra modellerna har ”Dallas vinyl” fått ytterligare en lackering av ett extra tjockt lager vinylfärg. Detta ger betydligt längre hållbarhet och bättre motståndskraft mot väder och vind. Dessutom blir plåtarna stadigare. Stålplattorna är profilerade och monteras liggande omlott i ramen som ger ökad styrka och stabilitet, samt att boden är lättare att montera än Hamlet.

Boden har dubbla skjutdörrar på teflongllid som ger god tillgång till huset och fungerar problemfritt under lång tid. Boden har extra förstärkningar i tak och sidor. Dessutom ingår ett ljusinsläpp i taket som tillsammans med den generösa takhöjden säkerställer en optimal användning.

Eurolite - Se mer på vår hemsida

Eurolite

Har du tröttnat på oordningen i din trädgård? Vet du aldrig var du skall börja leta efter krattan eller spaden? Med en trädgårdsbod blir din trädgård trevligare och dina redskap finns samlade på en plats.

Eurolite är ett fristående redskapshus med sluttande tak. Taket ger generös höjd invändigt överallt, så det är möjligt att använda Eurolite även som en liten verkstad eller förrådsbod. Ljusinsläppet ovanför dubbeldörrarna ger bra ljus i förrådet under dagen.

Roma - Se mer på vår hemsida

Roma

DJUP 1,21 m
BREDD 1,51 m
HÖJD 1,98 m
DÖRRMÅTT 0,60 m
DÖRR HÖJD 1,65 m

Yardsaver - Se mer på vår hemsida

Yardsaver

Den idealiska, platsbesparande modellen med dubbeldörrar som kan placeras på valfri gavel. Extra kraftigt utförande med panelprofilerade väggplåtar. Boden har bakvägg så att den även kan placeras fristående.