AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

17 december 2017

Art Deco tapeter och inspiration

Jag är numera helt såld på inredningsstilen Art Déco- det ska vara glamouröst, ombonat och romantiskt. Stilen kombinerar material såsom marmor, mässing och stoppade sammetsmöbler tillsammans med strama grafiska mönster. Färgerna på tapeterna går främst i dova toner med en bas bestående av grått och vitt och accenterna i inredningen går i mer pudriga toner. Tapetföretaget Duro har massor av underbara tapeter som passar perfekt till den här inredningsstilen: motiven inom denna designstil hämtas främst från Orienten, Egypten, antika Grekland och Romerska riket. Art Déco är en stil som kännetecknas av betonade geometriska former, och de återkommer ofta i symmetriska mönster. Kika på deras inspirationstavla här, så mycket fint!

Tapeter i stilen  Art Déco från Duro.
Tapeter i stilen Art Déco från Duro.

Till de här snygga tapeterna från Duro kan man matcha modern inredning med inslag av antikviteter - som speglar med guldram, antika bord eller lampor av olika slag.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.durosweden.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår