AlltomBostad
Arvesund Living AB

Visa alla produkter från: Arvesund Living AB

Fritidshus från Arvesund Living AB

Sikås - Se mer på vår hemsida

Sikås

Sikås är vår version av det traditionella härbret man kan se på många håll i landet. Litet till sin byggyta, men fascinerande stort när man tar steget upp på loftet. De flesta älskar det lilla huset som det är, men skulle kanske behöva några kvadratmeter till. Sikås har funnits med sedan starten av Arvesund och vuxit med uppgiften. Sikås finns som villa i storlek från 94 kvm till 153, som fritidshus från 33 kvm och som gårdshus (attefallshus) 25 kvm.

Mattmar - Se mer på vår hemsida

Mattmar

Denna enkla serie av enplanshus är med sin flacka takvinkel diskret och typisk för skärgårdsmiljöer. Vi har fört samman tre stolekar, från 46 kvadratmeter till den största på drygt 80 kvadrat. Modellen ger en väldisponerad interiör med sovrum åt vardera hållet och möjlighet att lägga till uterum under det flacka taksprånget. Se även gårdshuset Mattmar på 25 kvm (attefallshus).

Nytorp - Se mer på vår hemsida

Nytorp

Anders Landströms lilla torp kan fungera som det kompakta fritidshuset eller gästhuset på gården. Med bred, liggande limfogspanel får Nytorp ett rent uttryck som inte gör för mycket väsen av sig. Med järnvitriol eller svart slamfärg på väggarna kan man nästan få de 60 kvadratmeterna boyta att helt smälta in i omgivningen.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår