AlltomBostad
Arvesund Living AB

Visa alla produkter från: Arvesund Living AB

Lågenergihus från Arvesund Living AB

Klövsjö - Se mer på vår hemsida

Klövsjö

Arvesunds vinkelmodeller Klövsjö – och även Frösö – är ladhus med samma funktioner som i våra större enplanshus, fast i vinkel: sovrum åt ena hållet och sällskapsrum åt det andra. Lite olika planlösning och karaktär för de olika modellerna. Fast med ett gemensamt: en stor öppen sällskapsyta i egen vinkel.

Frösö - Se mer på vår hemsida

Frösö

Arvesunds vinkelmodeller Frösö – och även Klövsjö – är ladhus med samma funktioner som i våra större enplanshus, fast i vinkel: sovrum åt ena hållet och sällskapsrum åt det andra. Lite olika planlösning och karaktär för de olika modellerna. Fast med ett gemensamt: en stor öppen sällskapsyta i egen vinkel.

Hunge - Se mer på vår hemsida

Hunge

Hunge är en modern variant av en jämtländsk ängslada. Förlagan till Hunge är en ren stöld från en lada vid vägen in mot Ås. Ett sluttande tak över utbyggnaden nästan ända ned till mark. Genom vår markerade delning av de två våningarna med speciella portar, panel och färgval, skapar vi ett modernt uttryck utifrån en gammal form.

Marieby - Se mer på vår hemsida

Marieby

I vår modellserie Marieby har vi breddat ladhusen rejält till en mer traditionell planlösning, med rum åt båda håll. Vi närmar oss här mangårdsbyggnadens arkitektur och vågar oss också på att "fälla upp" en del av taket för att få till en takkupa likt forna tiders ingång till ladans övre höskulle.

Nyland - Se mer på vår hemsida

Nyland

Med fönsterluckor, utbyggd entré, flack takvinkel och ett ordentligt taksprång över långsidorna, är Anders Landströms Nyland lika mycket en klassisk mangårdsbyggnad som ett modernt ladhus.

Ope - Se mer på vår hemsida

Ope

Ope är namnet på vår nya modellserie där vi öppnar upp huset rakt igenom, likt interiören i en stor mellannorrländsk ängslada. Här finns rymd och utrymme, med tre separata sovrum och två loft. Idén är utvecklingsbar i ett antal storlekar. Vi introducerar Ope i en stor variant, ett fritidshus och som liten tjugofemma dessutom.

Slåtteråsen - Se mer på vår hemsida

Slåtteråsen

Daniel Franzéns Slåtteråsen är ett modernt hus i formen likt en klassisk långsträckt lada. Med eller utan lider kan man öppna upp huset mitt på för att skapa ett uterum. I övrigt är det smalt, långt och med ett litet loft med knapp ståhöjd som kan hysa några extra bäddplatser. Fönstren är oregelbundet placerade för att skapa ett levande ljus. Drar man för de stora dragportarna får man en spännande interiör där ljuset silas in från olika håll. Det finns två grundmodeller, det är längden som skiljer.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår