AlltomBostad
 
Arvesund Living AB

Visa alla produkter från: Arvesund Living AB

Trähus från Arvesund Living AB

Klövsjö - Se mer på vår hemsida

Klövsjö

Arvesunds vinkelmodeller Klövsjö – och även Frösö – är ladhus med samma funktioner som i våra större enplanshus, fast i vinkel: sovrum åt ena hållet och sällskapsrum åt det andra. Lite olika planlösning och karaktär för de olika modellerna. Fast med ett gemensamt: en stor öppen sällskapsyta i egen vinkel.

Sikås - Se mer på vår hemsida

Sikås

Sikås är vår version av det traditionella härbret man kan se på många håll i landet. Litet till sin byggyta, men fascinerande stort när man tar steget upp på loftet. De flesta älskar det lilla huset som det är, men skulle kanske behöva några kvadratmeter till. Sikås har funnits med sedan starten av Arvesund och vuxit med uppgiften. Sikås finns som villa i storlek från 94 kvm till 153, som fritidshus från 33 kvm och som gårdshus (attefallshus) 25 kvm.

Frösö - Se mer på vår hemsida

Frösö

Arvesunds vinkelmodeller Frösö – och även Klövsjö – är ladhus med samma funktioner som i våra större enplanshus, fast i vinkel: sovrum åt ena hållet och sällskapsrum åt det andra. Lite olika planlösning och karaktär för de olika modellerna. Fast med ett gemensamt: en stor öppen sällskapsyta i egen vinkel.

Hunge - Se mer på vår hemsida

Hunge

Hunge är en modern variant av en jämtländsk ängslada. Förlagan till Hunge är en ren stöld från en lada vid vägen in mot Ås. Ett sluttande tak över utbyggnaden nästan ända ned till mark. Genom vår markerade delning av de två våningarna med speciella portar, panel och färgval, skapar vi ett modernt uttryck utifrån en gammal form.

Mattmar - Se mer på vår hemsida

Mattmar

Denna enkla serie av enplanshus är med sin flacka takvinkel diskret och typisk för skärgårdsmiljöer. Vi har fört samman tre stolekar, från 46 kvadratmeter till den största på drygt 80 kvadrat. Modellen ger en väldisponerad interiör med sovrum åt vardera hållet och möjlighet att lägga till uterum under det flacka taksprånget. Se även gårdshuset Mattmar på 25 kvm (attefallshus).

Nyland - Se mer på vår hemsida

Nyland

Med fönsterluckor, utbyggd entré, flack takvinkel och ett ordentligt taksprång över långsidorna, är Anders Landströms Nyland lika mycket en klassisk mangårdsbyggnad som ett modernt ladhus.

Nytorp - Se mer på vår hemsida

Nytorp

Anders Landströms lilla torp kan fungera som det kompakta fritidshuset eller gästhuset på gården. Med bred, liggande limfogspanel får Nytorp ett rent uttryck som inte gör för mycket väsen av sig. Med järnvitriol eller svart slamfärg på väggarna kan man nästan få de 60 kvadratmeterna boyta att helt smälta in i omgivningen.

Ope - Se mer på vår hemsida

Ope

Ope är namnet på vår nya modellserie där vi öppnar upp huset rakt igenom, likt interiören i en stor mellannorrländsk ängslada. Här finns rymd och utrymme, med tre separata sovrum och två loft. Idén är utvecklingsbar i ett antal storlekar. Vi introducerar Ope i en stor variant, ett fritidshus och som liten tjugofemma dessutom.

Slåtteråsen - Se mer på vår hemsida

Slåtteråsen

Daniel Franzéns Slåtteråsen är ett modernt hus i formen likt en klassisk långsträckt lada. Med eller utan lider kan man öppna upp huset mitt på för att skapa ett uterum. I övrigt är det smalt, långt och med ett litet loft med knapp ståhöjd som kan hysa några extra bäddplatser. Fönstren är oregelbundet placerade för att skapa ett levande ljus. Drar man för de stora dragportarna får man en spännande interiör där ljuset silas in från olika håll. Det finns två grundmodeller, det är längden som skiljer.

Vistet - Se mer på vår hemsida

Vistet

Vistet 140 är ett typhussystem för villaboende som passar väl in i skilda miljöer och landskap. Huset är uppdelat i två delar, en del med gemensamma ytor som hall, kök och vardagsrum, och en privat med badrum och sovrum. Vistet har ett stort gemensamt utrymme för matlagning och umgänge – med en eldhärd i centrum. Kök med skafferi och förråd minimerar behovet av väggskåp och ger ett vackert livsrum. Se även Lillvistet 36 kvm.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår