AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 januari 2010

Åsa Jungnelius - Kosta Boda

av: Mumlan Nyhlin

Den här tisdagen startade i Orrefors och Kosta Bodas butik på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Vi var ett gäng journalister som frukostminglade och nyfiket tittade på vårens nyheter. Två av mina favoritformgivare visade sina nyheter för våren.

Det var spännande att få höra Åsa Jungnelius tankar och idéer om kollektion Sugar DandyKampanjwebben är värd ett besök! Vissa av delarna finns alltid i Kosta Bodas sortiment, medan andra kommer i limiterade upplagor. Åsa är den yngsta formgivaren hos Orrefors Kosta Boda, men har har redan hunnit få många utmärkelser. Hennes serie Make Up har också uppdaterats, bland annat med en skål och en ljuslykta i form av en jättering. Me like! Den nya vasan i serien Jackie är en riktig karamell och den rosa varianten står högt på min önskelista!

Åsa Jungnelius, Kosta Boda

Foto Mumlan Nyhlin, får ej kopieras.

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Besök

Butik

Inspiration

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår