AlltomBostad
 
ATAB-Trappan AB

Visa alla produkter från: ATAB-Trappan AB

Trappor & Räcken från ATAB-Trappan AB

Design WF - Se mer på vår hemsida

Design WF

Flexibiliteten i Design WF gör att den kan appliceras i de flesta hem utan några större ingrepp i omgivande väggkonstruktion. Komplett med s.k. underskruvning på väggvagnen så får du en av de mest lätt monterade konstruktionerna på marknaden.

Design WF med frihängande steg - Se mer på vår hemsida

Design WF med frihängande steg

Vår succé Design WF med sina frihängande steg vinner allt fler användare. Den typen av godkända konstruktionen utstrålar en luftig elegans och ett modernt formspråk utan att göra avkall på de grundläggande funktionerna.

Grand Entrance - Se mer på vår hemsida

Grand Entrance

Fyller sin plats. Vissa miljöer kräver sin trappa och tvärtom. Grand Entrance är en speciell kollektion för de riktigt stora entréhallarna. Designas i moderna, romantiska och klassiska stilar.

Kundanpassade lösningar - Se mer på vår hemsida

Kundanpassade lösningar

Alla trappor tas fram efter mått och önskemål. Vi hjälper gärna till med goda råd om vad som är möjligt och vad man bör tänka på i just din planlösning.

Minima Flex - Se mer på vår hemsida

Minima Flex

Design på liten yta. Minima Flex utgår från Minima Standard men har ett flexibelt materialval och en flexibel höjdanpassning i intervallet 2500-3000 mm samt öppningsmått mellan 1300 mm och 1600 mm. Lättmonterad och mycket stabil design.

New Age - Se mer på vår hemsida

New Age

Nytänkande. De trappstegs formade sidostyckena ger liv åt trappan och även en inbyggd tät trappa ser ”lätt” ut i ett begränsat utrymme. Som fristående trappa är New Age en mycket öppen lösning.

Med infrästa glasskivor formade efter vangen blir New Age luftig och barnsäker på samma gång!

New England style- in Sweden… - Se mer på vår hemsida

New England style- in Sweden…

Design Ovanpåliggande kombinerat med vår populära räckeskombination Romantic med Stolpe Romance ger den härliga känslan av äkta New England men passar även bra i den svenska nationalromantiska stilen.

Spännande kombinationer - Se mer på vår hemsida

Spännande kombinationer

Många av våra kunder är kreativa och kommer fram till fantastiska lösningar. Vi ser oss som en hjälpande hand och med ATAB´s flexibla trappsystem så ger vi er verktygen att skapa den trappa som passar er bäst´.

Spartrappa Elegant - Se mer på vår hemsida

Spartrappa Elegant

Liten och smidig. Rak standard trappa som höjdanpassas exakt. Tack vare den speciella ”varannat steg”- principen kan man komprimera längden till hälften mot en vanlig rak trappa. Tillverkas som standard i furu.

Spirit - Se mer på vår hemsida

Spirit

Form & Funktion. Ibland vill man ha något som sticker ut… Centrerade mittbalkar, mjukt avfasade och ”svävande” steg. Design Spirit är något utöver det vanliga. Dessutom svänger vi den efter dina önskemål!

Tradition - Se mer på vår hemsida

Tradition

Harmoni. Gammalt möter nytt i romantisk stil. Snygga proportioner mellan trappans delar, kontraster mellan färger och träslag ger en vacker helhet.

Unika valmöjligheter - Se mer på vår hemsida

Unika valmöjligheter

Vi har trappor i många olika utföranden, så att det ska passa just dig och ditt hem. Allt från modernt till klassiskt med flera olika valmöjligheter för att få de unika detaljer som du önskar. Ta gärna kontakt med oss för personlig service.

WF - Se mer på vår hemsida

WF

Kommunikation. Den viktiga länken mellan våningsplanen. En säker och bekväm förflyttning. Till för att användas men inte dominera. Design WF med sina ”frihängande” steg utstrålar en luftig elegans i skön harmoni med sin omgivning.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår