AlltomBostad
 
AttefallHuset

Visa alla produkter från: AttefallHuset

Attefallshus från AttefallHuset

Attefall Premium 1 - Se mer på vår hemsida

Attefall Premium 1

Attefall Premium 1 är vår mest populära och uppskattade design. Den är framtagen som den perfekta komplementbostaden. Den erbjuder både komplett kök och badrum, samt vardagsrum och sovrum med hemtrevlig känsla.

Designen är tidlös och materialvalet och finish är av högsta klass. Naturligtvis vinterbonad med bra isolering i både golv, väggar och tak. Interiören är ljus och luftig. Klassisk vitmålad liggande träpanel, stora fönsterpartier samt en genomtänkt vikbar glasvägg som delar sovrum med vardagsrum.

Klassisk Loft 1 - Se mer på vår hemsida

Klassisk Loft 1

Attefall Klassisk Loft 1 är en gedigen klassisk konstruktion av knuttimmertyp. Vi använder 80mm massiv furu vilket ger en mycket rustik känsla. Taket är ett stabilt Lindab plåttak med tegelpanneprofil. Golven är som standard 22mm massiv furu.

Planlösningen är genomtänkt med både sovrum, badrum, köksdel och vardagsrum. Den har även ett trevligt loft för att maximera boytorna. Modellen finns i olika paketlösningar både som byggsats och som stomrest. Du kan välja att köpa huset “oisolerat” enbart med 80mm timmer som isolering, alternativt isolera tak och golv (200mm). Du kan även köpa till ett isoleringspaket för väggarna (150mm).

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår